Nu poate fi dus încã gunoiul la Petrosani, desi platforma a fost construitã încã din varã. Birocratia tine pe loc administratiile locale, care încã au mari greutãti în gestionarea deseurilor menajere pe care trebuie sã le ducã la Horezu.  Gheorghe Ile, care a preluat platforma de la Petrosani si o va administra prin firma subordonatã Consiliului Local Vulcan, spune cã  mai sunt necesare avize si încã nu vom duce gunoiul în acel loc.

„Toate deseurile din Valea Jiului vor fi depuse în acestã groapã provizorie aproximativ douã, pânã la 3 luni, maxim. În tot acest timp se vor rezolva problemele de la Bârcea si eu consider cã mai avem circa o sãptãmânã, o sãptãmânã si jumãtate pentru documente si îi putem da apoi drumul”, a spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Platforma a fost construitã din varã, însã, nici pânã acum nu a devenit functionalã, cum nefunctional este întreg sistemul de colectare a deseurilor din judetul Hunedoara. Problema este gravã, pentru cã deseurile trebuiesc duse spre Horezu, în judetul Hunedoara nefiind nicio groapã autorizatã în acest moment.

Diana Mitrache