Angajatii sunt trimisi acasã în timp ce sefii introduc noi posturi

Introducerea celor douã posturi de directori generali adjuncti pentru minerit respectiv energie a creat revoltã în rândul personalului TESA din cadrul Complexului Energetic Hunedoara.

Angajatii sunt nemultumiti de faptul cã ei sunt obligati sã stea 5 zile lunar acasã pentru a reduce cheltuielile salariale iar sefii introduc posturi cu salarii de sute de milioane, în organigramã. Schimbãrile produse la Complexul Energetic Hunedoara dar mai ales introducerea a douã posturi de conducere îi fac pe angajati sã rãbufneascã. Societatea aflatã în insolventã încearcã încã de la începutul anului sã reducã cheltuielile oricare ar fi ele. De pildã întreg personalul TESA a fost obligat din luna aprilie sã intre în somaj tehnic. Astfel, angajatii sunt nevoiti sa lucreze 15 zile pe lunã, în loc de 20 doar pentru a se face ”economie”. Numirea noului director general la CEH si totodatã reintroducerea celor douã posturi de directori generali adjunti, sterse din organigramã acum ceva timp a creat revoltã în rândul angajatilor. Oamenii nu îsi explicã acum pentru ce sunt trimisi ei acasã. Dacã societatea ar duce-o atât de rãu precum se spune, de unde vor fi plãtiti cei doi directori adjuncti Petre Nica si Horia Giurgiu? ”Este o nedreptate ceea ce se întâmplã la CEH. Din cauza sefilor care au ocupat scaune babane si care au încasat sute de milioane de lei vechi lunar, s-a ajuns ca astãzi sã fim în insolventã. Mãcar acum înainte de a se pune crucea se puteau abtine. Dar, nu au putut, asa cã au mai înscãunat doi sefi, în timp ce pe noi ne trimit. Ãstia trei vor închide mineritul. Nu degeaba au fost numiti în functii de Ziua Mortilor!” spun surse din rândul personalului TESA. Cele douã posturi ce au stârnit revolta în angajatiilor CEH figureazã în organigrama societãtii de miercuri, 2 noiembrie.

Adina PÃDURARU

Advertisements

5 comentarii la „Angajatii sunt trimisi acasã în timp ce sefii introduc noi posturi

 • 3 noiembrie 2016 la 00:58
  Permalink

  Nica….Nica o sa faci niNica! Cine l-a numit pe Nica pe functia de Dir. Gen. Adj. , probabil ca s-a gandit ca o sa falimenteze repede Complexul chiar pe mana lui, neputand respecta Contractul Colectiv de munca (contract pe care el l-a sustinut ca sindicalist) din motive evident financiare. Pacat insa ca pana atunci , el va incasa cateva sacose de bani pe spatele amaratilor care trudesc in subteran.

 • 3 noiembrie 2016 la 08:39
  Permalink

  Prin numirea lui Petre Nica in functie de conducere a CEH cred ca multi se tem ca vor fi descoperite multe nereguli greu de depistat chiar de organele competente . Succes Petre Nica in a descoperi neregurile si salvarea mineritului si a Termocentralei Paroseni .

 • 3 noiembrie 2016 la 14:28
  Permalink

  Tu chiar crezi ce ai scris?

  E?ti un vis?tor naiv.

 • 3 noiembrie 2016 la 20:07
  Permalink

  de jelit ce a ajuns mineritul ,2 mari experti conduc destinele vaii ,meltica si nimica ,acestea au lucrat de zeci de ani in minerit au o experenta bogata in spate , au fost si buni menegeri ,chiar ei sunt ? o sa rezolve ceh ! acum tesa sa stea acasa ca are cine conduce , bravo bravo

 • 7 noiembrie 2016 la 08:15
  Permalink

  uitati-va si voi dragi mineri de ce s-a ajuns asa mineritul ,daca majiritatea ganditi asa ca Minerii vaii jiului si ca viitorul roz atunci va meritati pe deplin soarta.

Comentariile sunt închise.