Având în vedere buna colaborare cu Dumneavoastrã si pentru informarea publicului hunedorean, vã transmitem urmãtorul comunicat de presã, care reprezintã si o invitatie la un eveniment special din viata organizatiei ALDE Hunedoara.

Joi, 3 noiembrie 2016, pe parcursul întregii zile, presedintele Senatului României, co-presedintele ALDE, domnul CÃLIN POPESCU TÃRICEANU, va efectua o vizitã în judetul Hunedoara. Vizita domnului CÃLIN POPESCU TÃRICEANU cuprinde mai multe actiuni si evenimente punctuale, care vor avea loc în DEVA, HUNEDOARA si PETROSANI.

În DEVA, vã invitãm sã participati, începând cu ora 10.00, la o conferintã de presã sustinutã de domnul CÃLIN POPESCU TÃRICEANU, la sediul ALDE Hunedoara din municipiu.  NOTÃ: având în vedere programul dens si foarte strict al vizitei, avem rugãmintea sã ne ajutati sã concentrãm aceastã întâlnire într-un timp de maximum 60 de minute.

În HUNEDOARA, de la ora 13.00, domnul CÃLIN POPESCU TÃRICEANU va efectua o vizitã la o fabricã din localitate.

În PETROSANI, începând cu ora 16.00, domnul CÃLIN POPESCU TÃRICEANU si candidatii ALDE Hunedoara la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 vor participa la o întâlnire cu membrii si simpatizantii ALDE, care va avea loc în sala Teatrului „I.D. Sîrbu” din localitate. De la ora 17.00, sunteti invitati sã participati la cea de-a doua conferintã de presã, organizatã în interiorul Teatrului „I.D. Sîrbu”.

Pe parcursul zilei, domnul CÃLIN POPESCU TÃRICEANU se va întâlni cu cetãteni ai judetului si în deplasãri pe strãzi din orasele vizitate.

Vã multumim pentru colaborare si vã asteptãm.