Dacian Ciolos vine vineri la Petrosani

Premierul României Dacian Ciolos va fi vineri la Petrosani, unde va inaugura sediul viitoarei asociatii ce va gestiona proiectele europene si atragerea investitorilor.

Totul a fost gândit si pus la punct în cadrul celor douã vizite pe care reprezentantii guvernului, le-au perfectat în ultimele luni aici. Este vorba despre vizitele lui Vasile Dîncu, care a si initiat procedura prin care se va materializa Unitatea de Asistentã Tehnicã.

„Vineri este asteptat aici domnul Dacian Ciolos sã vinã la Petrosani. Este vorba despre acea unitate guvernamentalã de asistentã tehnicã. Biroul va fi deschis la Petrosani la Universitatea din Petrosani, cu scopul de a ajuta autoritãtile locale din Valea Jiului si persoanele juridice ce vor sã acceseze fonduri europene pe exercitiul financiar 2014 -2020”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.

Trei Unitãti de Asistentã Tehnicã vor fi deschise în perioada imediat urmãtoare la Petrosani, Vaslui si la Rosia Montanã, pentru a ajuta autoritãtile locale sã scrie proiecte. Aceastã Unitate de Asistentã Tehnicã va functiona la nivelul prim-ministrului si se va baza pe doi piloni importanti de expertizã tehnicã: Ministerul Dezvolãtirii Regionale si Administratiei Publuce Locale si Ministerul Fondurilor Europene, ca fiind cele douã ministere care au în gestiune cele mai importante programe pentru administratiile locale si expertiza pentru dezvoltarea de strategii locale. Mai ales cã deja sunt proiecte ce pot fi accesate.

Diana Mitrache

Advertisements

8 comentarii la „Dacian Ciolos vine vineri la Petrosani

 • 1 noiembrie 2016 la 22:03
  Permalink

  Sa vina domnul prim ministru Ciolos sa vada cum a adancit guvernul sau saracia in valea jiului , nu acorda cei 4% cat a mai ramas de finalizat pentru investitia de la Termocentrala Paroseni , Minerit , Gara Petrosani , Sala Polivalenta din Petrosani , Domeniul Schiabil Parang , Drumurile spre Voineasa si Herculane . Acum in preajma alegerilor (se fac ca lucreaza) face un birou sa ne abureasca cum a mai fost un guvernator de valea jiului .

 • 1 noiembrie 2016 la 23:02
  Permalink

  Hu ! Hu ! Hu Ciolos !

 • 2 noiembrie 2016 la 00:11
  Permalink

  Il va bate Dumnezeu pentru acumularea saraciei din valea jiului .

 • 2 noiembrie 2016 la 09:06
  Permalink

  Sai fie rusine,de cand este prim ministru a bagat valea jiului in prapastia saraciei .

 • 2 noiembrie 2016 la 09:07
  Permalink

  Dati vina pe nevinovati, postacilor! Saracia a adus-o PSD-ul si politrucii cu doctorate care habar nu au de politici sociale eficiente. Dar prostului poti sa ii pui si in palma, ca tot nu stie sa bage mancarea in gura.

 • 2 noiembrie 2016 la 09:39
  Permalink

  Guvernul Ciolos (PNL) cu neacordarea de cei 4% pentru finalizarea investitilor la Termocentrala Paroseni si-a aratat adevarata fata meschina pentru valea jiului . Ce sa mai vorbim de celelalte finalizari care sta scris in primul comentariu .

 • 2 noiembrie 2016 la 10:25
  Permalink

  diabolo a zis tot punct mai tantalailor votat il pe ponta ca el a dat bani pentru toate proiectele

 • 3 noiembrie 2016 la 08:24
  Permalink

  Moi,nu fi PSD-ist,c? ei au futut tot mersul în vale ?i nu numai,ci în toat? ?ara!Ciolo? are 1 an de când este prim ministru ?i valea/?ara este în b?nie!

Comentariile sunt închise.