8 noiembrie, termenul la care Curtea de Apel Alba se pronuntã în dosarul insolventei CEH. Ieri, 1 noiembrie, la Curtea de Apel Alba Iulia s-a judecat apelul depus de Sindicatul Noroc Bun împotriva sentintei de deschidere a procedurii insolventei Complexului Energetic Hunedoara. Instanta de la Alba Iulia a rãmas în pronuntare, iar solutia urmeazã a fi datã pe 8 noiembrie.

Sindicatul Noroc Bun, dar si Gerom International au mai întors odatã soarta CEH. Anul acesta, aceleasi pãrti au depus apel la Curtea de Apel Alba Iulia privind intrarea în insolventã a CEH, iar la acel moment, instanta de la Alba a scos CEH din insolventã.

“Respinge exceptia inadmisibilitãtii apelului declarat de Sindicatul „ Noroc Bun” Petrosani. Admite apelul declarat de Sindicatul „ Noroc Bun” Petrosani împotriva Sentintei nr.1/F/CC/2016 pronuntatã de judecãtorul sindic în dosar nr.5194/97/2015. Anuleazã sentinta atacatã si trimite cauza spre rejudecare aceleiasi instante. Respinge exceptia privind lipsa calitãtii de reprezentant a directorului general al debitoarei Complexul Energetic Hunedoara SA Petrosani în formularea apelului. Respinge exceptia lipsei calitãtii procesuale si a inadmisibilitãtii apelurilor declarate de creditorii SC Constantin Grup SRL Bucuresti, SC Hidroconstructia SA Bucuresti, SC Deloitte Consultantã SRL Bucuresti, SC Armor Security SRL Criscior – în insolventã. Respinge ca rãmase fãrã obiect apelurile declarate de creditorii SC Constantin Grup SRL Bucuresti, SC Hidroconstructia SA Bucuresti, SC Deloitte Consultantã SRL Bucuresti, SC Armor Security SRL Criscior – în insolventã precum si apelul debitoarei Complexul Energetic Hunedoara SA Petrosani declarat împotriva aceleiasi sentinte.

Admite apelul declarat de creditoarea SC Gerom International SA Petrosani împotriva Sentintei nr.67/F/2016 pronuntatã de judecãtorul sindic în dosar nr.5194/97/2015 al Tribunalului Hunedoara. Respinge opozitia formulatã împotriva Sentintei nr.1/F/CC/2016 ca rãmasã fãrã obiect”, se arãta în solutia Curtii de Apel Alba Iulia din luna mai a acestui an.

Monika BACIU