BREAKING NEWS: Grave deficiente constatate de primarul Cristian Resmerita la Spitalul Lupeni

In urma unui control efectuat de primarul Cristian Resmerita la Spitalul Municipal Lupeni s-au constatat grave deficiente in ceea ce priveste actul administrativ

„Am primit numeroase semnale ca lucrurile nu sunt in regula la spital. Saptamana trecuta pacientii au stat fara caldura, din cele peste 100 de aparate achizitionate sunt puse in functiune doar foarte putine. Vom verifica hrana servita in spital dar si calitatea serviciilor medicale”, a declarat Cristian Resmerita, primarul municipiului Lupeni
De asemenea, primarul Cristian Resmerita verifica aparatura achizitionata pe fonduri europene, in cea mai mare parte aceasta fiind nefolosita, dar si angajarile facute in ultimii trei ani.

Advertisements

4 comentarii la „BREAKING NEWS: Grave deficiente constatate de primarul Cristian Resmerita la Spitalul Lupeni

 • 27 octombrie 2016 la 15:13
  Permalink

  Nu el cu tac`sa si cu Fusasa se laudau ca au facut din Spitalul Lupeni unul de top??? hai sictir, lepruta, dai din coate , faci scandal ca esti in campanie??? Daca mai da-ti stiri din astea ii face-ti publicitate. prostii au sa inteleaga ca chiar ii pasa si pe asta il doare-n cur, i se rupe p/…/l////a de Lupeni.

 • 27 octombrie 2016 la 18:11
  Permalink

  nu stiu cine esti dar ai dreptate, daca erau deficiente grave de ce nu l-au dat jos ///pe neamtu mai demult, toate acum cand a inceput campania electorala. Nu cumva ieri si-au depus si dosarele de candidatura? asadar oficial este in campanie electorala, daca voia sa ajute oamenii din lupeni, sa fie pt ei, de ce paraseste fotoliul de primar pt cel de senator?

 • 27 octombrie 2016 la 18:18
  Permalink

  Pe Minerva sa o intrebi cat mai merge spaga.Marea lor majoritate din doctori (mai ales cei vechi) ar trebui trimisi la sapa ,sau la macelarie nu au habar de meserie.Cristy tu ai curaj sa te internezi la asa medici?

 • 28 octombrie 2016 la 09:47
  Permalink

  Ai fost in spital ai vazut ce mizerie este acolo dar te intreb , NU CUMVA DIRECTORUL NEAMTU A FOST NUMIT POLITIC PSD CHIAR DE FOSTUL PRIMAR CORNEL RASMERITA FATAL TAU?. Ti-ai dat o talpa in gura singur.

Comentariile sunt închise.