Clãdirea din Petrosani, ca si cea din Parâng, care apartin de Clubul Scolar Sportiv de la Petrosani intrã în reparatii. Ar putea fi ultimele investitii pe care directorul Zoltan Toth le mai semneazã si gireazã, pentru cã si-a scris demisia si urmeazã ca joi dimineatã sã o prezinte inspectorului general de la ISJ Hunedoara.

Sunt motive personale a spus Zoltan Toth, care, însã, a vorbit despre ultimele reparatii pentru care a reusit sã obtinã de la Ministerul Educatiei peste  280.000 de lei, bani cu care va face câteva reparatii absolut necesare.

„Facem niste reparatii la exterioarele clãdirilor. În Parâng, exteriorul este terminat, urmeazã ca schelele sã fie coborâte jos la sediu, unde vom face reparatiile exterioare. Este pregãtirea pentru iarnã, ne montãm si centralele termice, pentru a avea încãlzirea proprie”, a declarat Zoltan Toth, încã director la CSS Petrosani. Mai mult, tot printre ultimele investitii ce vor fi girate de Zoltan Toth se numãrã si cea care vizeazã terenurile de tenis ale scolii de elitã de la Petrosani. Asta, dupã ce sportivii de aici au luat zeci de premii si sunt cotati în topul national.

3-1

„Am vãzut cât de important a fost acel balon pe care l-am primit ca donatie si avem si rezultate bune la sectia de tenis, ne-am gândit sã ne mãrim suprafata de joc. Asa cã, cel mai târziu sãptãmâna viitoare, vom monta un balon care sã cuprindã 3 terenuri. Asa cã, pe toatã perioada iernii, copiii de la tenis, dar nu doar ei, îsi vor putea desfãsura activitatea în conditii foarte bune”, a mai adãugat Zoltan Toth.

Zoltan Toth a condus în ultimii ani Clubul Scolar Sportiv de la Petrosani si a gestionat activitatea de la sediul din Petrosani si de la cel din Parâng, acolo unde ajung si schiorii de la ANEFS pe timpul iernii. Domnia sa sustine cã mai are doar 4 ani pânã la pensie si vrea acum sã se retragã, mizând doar pe faptul cã va mai fi profesor de sport la aceastã institutie. De precizat, însã, cã la examenul de la Inspectoratul Scolar Judetean pentru directori nu s-a prezentat niciun concurent.

Diana Mitrache