Toate clãdirile din Petrosani primesc plãcute noi. În aceste zile a început montarea indicativelor pe fiecare stradã, bloc, scarã de bloc sau casã. Actiunea a fost aprobatã în sedinta Consiliului Local si noile plãcute sunt de o calitate superioarã si la standarde noi.

Asta pentru cã cele vechi erau deja degradate si, acolo und enu le monteazã proprietarii, prin asociatia de proprietari, le monteazã angajatii primãriei. Mai mult, si clãdirile istorice din Petrosani vor primi o astfel de plãcutã, care sã le indice valoarea.

„Am dat hotãrârea de consiliu. Este în lucru aceastã actiune si, asa cum am fãcut plãcutele pentru blocuri si strãzi e în lucru si actiunea pentru plãcutele ce vor fi montate pe clãdirile istorice. Montãm noi si unde am gãsit întelegere la asociatii, le-am dat si lor”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.  Actiunea de montare a noilor indicative pentru clãdiri a demarat din aceastã sãptãmânã în toate zonele municipiului Petrosani si astfel nu se va mai face confuzia, iar cei care cautã o anumitã clãdire o vor gãsi mult mai usor.

Diana Mitrache