Condamnat definitiv pentru uciderea unui pieton

Curtea de Apel Craiova a respins apelul medicului din Uricani care a omorât un pieton si a fugit de la locul accidentului.

Costin Dobrescu a fost condamnat de Judecãtoria Novaci la un an si 4 luni de închisoare cu suspendare si 70 de zile de muncã în folosul comunitãtii la Primãria Uricani ori la cea din Vulcan. Acesta a fãcut apel la sentintã iar magistratii Curtii de Apel Craiova i-au respins actiunea ca nefondatã si au mentinut solutia instantei de fond. Accidentul provocat de medicul din Uricani a avut loc la finele anului trecut, iar politistii au stabilit cã uricãneanul a accidentat mortal un pieton care îsi fãcea nevoile pe marginea unui drum national din Bengesti – Ciocadia.

Costin Dobrescu a atipit la volan, a scãpat masina de sub control si l-a lovit mortal pe pietonul care-si fãcea nevoile într-un sant de pe marginea drumului. Autoturismul a revenit pe drum, iar medicul si-a continuat deplasarea si a fost descoperit de politisti pe raza comunei Scoarta. Tot el a sunat la 112 pentru a anunta cã a provocat un accident si le-a spus politistilor cã nu a lovit pe nimeni si cã masina si-a avariat-o într-un sant. Ca o coincidentã stranie victima sa a fost un miner tot din Uricani, care s-a pensionat si s-a retras în judetul Gorj.

Maximilian Gânju

Un comentariu la „Condamnat definitiv pentru uciderea unui pieton

  • 25 octombrie 2016 la 22:34
    Permalink

    coruptie in sistem. atat valoreaza viata unui om? lua-v-ar dracu de corupti ! imputitii dracului !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.