Se ascute lupta între politicienii din Lupeni

Se apropie campania electoralã, iar la Lupeni politicienii opozitiei si-au scos cutitele. Numai cã, liberalii de la Lupeni, în loc sã vinã cu idei si proiecte constructive pentru comunitate si pentru cei care i-au votat sã îi reprezinte în Consiliul Local, pentru a-l ataca pe primarul Cristian Resmeritã si PSD-ul local, au decis sã se opunã proiectelor acestora. Fãrã sã se gândeascã însã cã prin gestul lor se opun de fapt dezvoltãrii comunitãtii locale. Primarul Cristian Resmeritã este revoltat împotriva consilierilor PNL, care se opun proiectelor pentru dezvoltarea Lupeniului. ” În calitate de primar PSD al municipiului Lupeni, sunt revoltat si mã simt dator sã va informez despre actiunile consilierilor PNL Lupeni:

 1. Consilierii PNL au votat împotriva organizãrii zilelor municipiului Lupeni, unde în trei zile au participat peste 20000 de cetãteni;
  2. Consilierii PNL s-au opus organizãrii evenimentelor destinate culturii în municipiul Lupeni;
  3. Consilierii PNL au votat împotriva înfrumusetãrii municipiului Lupeni pentru sãrbãtorile de iarnã;
  4. Consilierii PNL au votat împotriva alocãrii fondurilor pentru finantarea studiului de fezabilitate necesar reabilitãrii Cinematografului Cultural din mun. Lupeni.

Vã prezint cei cinci consilieri PNL care se opun dezvoltãrii municipiului Lupeni si voteazã împotriva intereselor cetãtenilor: Cristian Rosu, Anita Burlacu, Stefan Pãscut, Gheorghe Floronesc si Adrian Baciu”, declarã Cristian Resmeritã.

Ca urmare a acestui conflict, edilul de la Lupeni a ajuns sã cearã pãrerea cetãtenilor cu privire la actiunile consilierilor PNL Lupeni care se opun proiectelor pentru dezvoltarea localitãtii si dacã vor sã continue proiectele începute.

2 thoughts on “Se ascute lupta între politicienii din Lupeni

 • 24 octombrie 2016 at 06:47
  Permalink

  Spune si la ce scoruri faci chefurile .Cand demolezi si cazemata lui Mesaros, gardul lui de la camin acopera jumatate de cartier.

  Reply
 • 26 octombrie 2016 at 10:43
  Permalink

  mai ticule schimba dr poza zici ca esti in clasa a 1 a sau mai stii ?/////

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *