Parlamentul Europei poate da bani pentru Valea Jiului

Europarlamentarul Siegfried Muresan a declarat la Petrosani cã va cere Parlamentului European fonduri pentru Valea Jiului. Asta, dupã ce a reusit sã facã nu mai putin de 500 de noi angajãri la Câmpia Turzii, cu 3,5 milioane de euro, bani de la UE, dupã disponibilizãrile de acolo.

Siegfried Muresan (PMP) spune cã zona noastrã are toate atuurile, pentru cã aici au avut loc, doar în ultimele douã luni, aproape 1.000 de disponibilizãri din insdutria minierã si mai urmeazã si altele, iar banii vor fi folositi exclusiv pentru a putea crea noi locuri de muncã. „Voi porni demersurile pentru a primi un ajutor din Fondul European de Ajustare la Globalizare, fiindcã aici conditiile sunt îndeplinite. Numãrul de oameni, care si-au pierdut locurile de muncã este mare, într-o perioadã scurtã de timp, cu un impact negativ asupra întregii regiuni, mai ales având în vedere somajul ridicat de aici si voi propune ca acesti bani sã meargã efectiv în crearea de locuri de muncã, nu doar în mãsuri de calificare si reconversie profesionalã. Trebuie, deci, gãsiti investitori, care sã fie sustinuti astfel în pornirea unei facilitãti de productie aici, pentru cã, din Fondul European de Ajustare la Globalizare poti suporta chiria unei fabrici, pânã la 3 ani de zile, poti ajuta investitorul cu achizitia de echipamente”, a spus la Petrosani Siegfried Muresan, europarlamentar din Hunedoara.Europarlamentarul hunedoarean spune cã va porni urgent aceste demersuri si cã va veni în câteva luni sã le spunã celor din Valea Jiului ce a reusit cu acest demers.

Diana Mitrache

2 comentarii la „Parlamentul Europei poate da bani pentru Valea Jiului

  • 24 octombrie 2016 la 10:52
    Permalink

    nu mai promite hary murdarici acu vine altul cu promisiuni apropo merele de pe masa pentru ce sunt ? contrast intre dulce si fetele voastre acre?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.