Toate zonele verzi ce delimiteazã sensul de mers, ori sunt pe marginea drumului national, sau chiar în prelungirea sensurilor giratorii, vor fi amenajate si întretinute, de acum înainte, cu banii pe care îi dãm pe apã.

Conducerea societãtii care încaseazã facturile pentru apã si canal a decis sã înfrumuseteze câteva astfel de zone din Valea Jiului si acolo, angaja’ii de la Ape vor planta flori, iarbã verde sau vor crea mici oaze de decor. „Apa Serv primeste de la primãrii si de la locuitorii Vãii Jiului bani, dar trebuie sã dãm si noi ceva în schimb pentru oamenii acestia. Am vãzut si la alti colegi din tarã, si vom încerca sã luãm pe rând spatiile, terenurile, spatiile verzi ca sã le îngrijim noi. De exemplu, cele douã scuaruri de la intrarea în Petrosani, vor fi preluate de cãtre Apa Serv. Apoi, tot la Petrosani, la avion, unde zona de împrejmuire este a Petrosaniului, dar restul, unde si noi am avut lucrãri, vrem sã o îngrijim. Mergem si la Petrila, Aninoasa, Vulcan, Lupeni si Uricani”, a spus Costel Avram, director general SC Apa Serv Valea Jiului.

Spatiile respective vor fi îngrijite si trecãtorii vor putea sã vadã cã acest lucru se face de cãtre firma SC Apa Serv, din banii lor, pentru cã si-au plãtit facturile la apã. Toate acestea vor fi fãcute voluntar de angajatii de la societatea de distributie a apei din Valea Jiului în perioada imediatã, pentru a înfrumuseta zonele de la limita cu soseaua, zone care nu peste tot sunt îngrijite, iar unele chiar sunt nãpãdite de burieni.

Diana Mitrache