Minerii vor primi tichetele în douã transe

Ortacii vor primi tichetele de masã în urma unui acord semnat de sindicate

si conducerea Complexului. ”Pentru luna octombrie, tichetele de masã vor fi acordate în douã transe, jumãtate pânã în data de 28 octombrie si restul pânã în 10 noiembrie. Pentru transport vom semna un act aditional. Nu putem spune cã suntem foarte multumiti de negocieri. Am fi fost multumiti dacã s-ar fi respectat contractul colectiv de muncã, încã de la început”, a declarat presedintele executiv al Sindicatului ”Muntele”, Darius Câmpeanu. Modificarea la contractul colectiv de muncã va fi valabilã pânã la momentul în care compania va finaliza procedura de licitatie publicã pentru desemnarea unui transportator care sã presteze acest serviciu pentru CEH.

Liderii sindicali de la exploatãrile miniere din Valea Jiului si termocentralele Mintia si Paroseni au protestat, de sãptãmâna trecutã, în sediul CEH din Petrosani, nemultumiti de faptul cã administratia nu a respectat prevederile din contractul colectiv de muncã prin faptul cã nu a acordat tichetele de masã si transportul gratuit al salariatilor spre locurile de muncã.

Maximilian Gânju

2 comentarii la „Minerii vor primi tichetele în douã transe

 • 20 octombrie 2016 la 22:59
  Permalink

  lihnitilor, nehalitilor ! futuva rasa-n coor de pleosnite

  Răspunde
 • 21 octombrie 2016 la 13:49
  Permalink

  in gara vulcan sa deschis expozitie cu vanzarea carbunelui ,extras din vagoane muncite de mineri care cer drepturi dar carbunele nu ajunge la uzina sa produca caldura , si uite pierdirile care afecteaza veniturile …,vulcan hd

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.