În organigrama societãtii de distributie a apei Apa Serv din Valea Jiului este un nou director. Practic, postul a fost eliberat, dupã ce vechiul director s-a pensionat, iar acum, departamentul economic este condus de Roxana Benke.

Doamna a avut si pânã acum o functie de conducere, fiind sefã a serviciului de finante si a concurat cu alte douã doamne: Margareta Burduf si Alina Cîrstoiu. „Ca urmare a încetãrii contractului doamnei director economic Matrica Mariana, a fost declansatã procedura de selectie în vederea numirii unui nou sef de departament. Au fost depuse  3 candidaturi, iar în urma procedurii de selectie, efectuate de comitetul de nominalizare si remunerare din cadrul Consiliului  de Administratie, a fost selectat un singur candidat”, a declarat Costel Avram, director SC Apa Serv Valea Jiului. Mandatul actualului director expirã la data de 1 decembrie 2017, odatã cu mandatul directorului general.

„Sunt angajata societãtii din anul 2001, iar în toatã aceastã perioadã am lucrat la Serviciul Financiar Contabilitate. Prin sarcinile de servici avute, am fost implicatã în mod activ în implementarea sistemului de control intern si în implementarea planului de menagement al societãtii”, a adãugat si Roxana Benke,  noul director economic al SC  Apa Serv VJ.

Mariana Matricã s-a pensionat, iar în echipa managerialã a ajuns un om din interiorul Apa Serv, în urma unui concurs, directorul Costel Avram mentionînd cã nu s-a implicat în nicio formã politicul.

Diana Mitrache