Palatul Cultural Minerul din Lupeni va vibra din nou  la sfârsitul acestei sãptãmâni. Talentatii copii de la Cenaclul „Pas cu Pas” din Lupeni, vor deschide Stagiunea de spectacole pentru copii, sesiunea 2016-2017 la Sala Palatului Cultural Minerul din Lupeni, într-un  spectacol organizat de Primãria si Consiliul Local al Municipiului Lupeni în colaborare cu Liceul Teoretic” Mircea Eliade” -Scoala Gimnazialã nr. 2 din Lupeni Cenaclul „Pas cu Pas”, vineri 21.10.2016 începând cu ora 17,30.

„Asa cum vã promiteam Palatul Cultural Minerul va fi locul unde cultura îsi va face prezenta din ce în ce mai des. Proiectul nostru – Lupeni capitalã culturalã a judetului – continuã cu un spectacol în care copii talentati ai municipiului Lupeni ne vor încânta cu vocile lor, vineri seara începând cu ora 17,30 la Sala Palatului Cultural Minerul din Lupeni, deschizând Stagiunea de spectacole pentru copii sesiunea 2016-2017. Spectacolul este oferit de Primãria si Consiliul Local al Municipiului Lupeni în colaborare Liceul Teoretic „Mircea Eliade” -Scoala Gimnazialã nr. 2 din Lupeni Cenaclul ” Pas cu Pas”, declarã primarul municipiului Lupeni, Cristian Resmeritã.

Palatul Cultural Minerul si-a recãpãtat strãlucirea de altã datã. Clãdirea este o  adevãratã bijuterie arhitectonicã, dispune de un numãr de 324 de locuri în salã, are un elegant foaier, dar si cabine de machiaj si odihnã pentru artisti.