Un barbat de 58 de ani din municipiul Petrosani s-a sinucis, sambata dimineata, aruncandu-se in fata unui tren personal care tranzita localitatea. Incidentul a avut loc in jurul orei 9, in zona cartierului Dacia, iar martorii spun ca omul a asteptat langa linie ca trenul sa ajunga in dreptul lui si s-a aruncat in fata lui.

„Pur si simplu s-a aruncat in fata lui, s-a auzit o bufnitura slaba si apoi un fluierat puternic. Mecanicul a pus brusc frana si dupa ce personalul s-a oprit, am aflat ca a fost calcat un barbat”, a spus unul dintre cei care au asistat la

incident. Barbatul n-a avut nici o sansa, iar paramedicii ajunsi la fata locului au constatat ca a murit pe loc. „Mecanicul a coborat sa vada daca mai traieste, au coborat si cativa calatori dar nu se mai putea face nimic.

S-a adunat si lumea iar cineva a sunat la 112 sa vina politia”, a spus un calator. Barbatul care s-a sinucis a fost identificat de catre politisti si dupa ce i-au anuntat familia, au aflat ca era suparat din cauza traiului greu. Chiar daca personalul care venea de la Tg. Jiu a fost oprit timp de mai bine de 10 minute pe linie, nu au fost inregistrate intarzieri ale altor trenuri.

Ancheta in acest caz a fost preluata de catre politistii criminalisti din Petrosani si nu exista suspiciunea producerii unei infractiuni.

Maximilian Ganju