Trei tineri au fost rãniti în urma unui accident rutier produs pe DN 66, în zona cartierului Aeroport din Petrosani, dupã ce soferul a lovit o bordurã de pe marginea drumului si s-a rãsturnat.

Autoturismul a mers o bunã bucatã pe plafon iar cei trei tineri aflati în interior au fost rãniti usor. Imediat la fata locului au fost trimise mai multe echipaje de prim-ajutor si descarcerare. ”Nu s-a impus descarcerarea victimelor, iar douã dintre victime au fost transportate la Spitalul de Urgentã Petrosani, una cu o autospecialã SMURD si cealaltã de un echipaj SAJ. Cel de-al treilea rãnit a refuzat sã meargã la spital”, a declarat comandantul Detasamentului de Pompieri Petrosani, Adrian Avram. Potrivit martorilor, soferul ar fi pierdut controlul masinii dupã ce a lovit o bordurã de pe marginea drumului si autoturismul a fost proiectat pe plafon. Traficul rutier a fost partial blocat pe DN 66, pânã politistii au finalizat cercetarea efectuatã la fata locului iar pompierii au scos autoturismul de pe carosabil.

Politistii din cadrul Serviciului Circulatie Petrosani au întocmit un dosar penal pentru vãtãmare corporalã si în functie de rezultatul cercetãrilor vor stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul si cine se face vinovat.

Maximilian Gânju
FOTO: Facebook