Coafarea parcului inconjurat de blocurile de pe strada Anghel Saligny a demarat in urma cu ceva timp (locatarii zonei sustin ca inaintea „localelor”) si s-a incheiat cam tot atunci. Problema este ca iarba a fost tunsa doar pe jumatate din parc, restul fiind acoperit si acum de buruieni inalte de peste 1 metru.

Mai exact, jumatate din parculet arata „omeneste” in timp ce, cealalta jumatate s-a transformat intr-un hatis aidoma celor dintr-o jungla. In plus, locuitorii din zona mai au o problema si anume cea a patrupedelor de companie care sunt aduse aici de catre stapanii lor pentru a scapa de cele cateva sute de grame de surplus post-alimentar. „S-au apucat de o treaba dar nu au mai terminat-o.

Jumatate e cosit, jumatate, nu. Noi, oricum, nu putem continua pentru ca aici locuiesc doar persoane in varsta. Asa ca stam si asteptam. Niste alegeri ne-ar prinde bine pentru ca in perioada lor se munceste mai mult si mai bine”, a spus Simion Pop. „Parcul este cam ciufulit dar nu aceasta ar fi problema cea mai mare. Toata lumea din zona isi aduce aici cainii sa se goleasca iar noi nu mai putem deschide geamurile din cauza mirosului insuportabil emanat de rahateii animalutelor. Sa stai pe caldurile astea cu geamurile inchise nu este chiar placut…” a declarat Maria Drulea.

In ceea ce priveste lipsa bancilor din parc, locatarii blocurilor din zona sunt mai mult decat multumiti de acest aspect. Nu de alta, dar, dupa cum sustin acestia, existenta unor astfel de „sezatori” i-ar atrage pe consumatorii de licori bahice, fapt ce ar perturba linistea cartierului locuit, in special, de catre persoane in varsta.

Mircea Nistor