Comitetul creditorilor de la Complexul Energetic Hunedoara se reuneste, sãptãmâna viitoare, pentru a supune la vot douã proiecte. Unul vizeazã aprobarea ofertei financiare pentru desemnarea evaluatorului, iar cel de-al doilea punct face referire la aprobarea sumei de 5 milioane pentru continuarea lucrãrilor la termocentrala Paroseni.

“Ordinea de zi:

  1. Supunerea spre aprobare a ofertei financiare primite în vederea desemnãrii unui evaluator, conform art.61 din Legea 85/2014, pentru evaluarea întregului patrimoniu al CEH SA.
  2. Aprobarea plãtii, în sumã de 5.026.058,83 lei, cãtre CNIM, conform acordului de principiu, dat de creditori, pentru continuarea si finalizarea investitiilor la SE Paroseni, din sedinta Comitetului creditorilor din 22.09.2016”, aratã convocatorul comitetului creditorilor CEH.

Întâlnirea va avea loc în data de 20 octombrie la sediul Complexului Energetic Hunedoara, iar din comitetul creditorilor fac parte Primãria municipiului Vulcan, Societatea Nationalã de Închideri Mine Valea Jiului, Statul Român prin Ministerul Finantelor Publice reprezentat de DGRFP Timisoara prin AJFP Hunedoara, CEC Bank SA si Directia Generalã de Administrare a Marilor Contribuabili.

Monika BACIU