Viorica Macavei pune MÃRUL la PMP

Viorica Macavei s-a înscris în Partidul Miscarea Popularã. Macavei a candidat ca independent la alegerile locale de la Petrosani pentru o functie de consilier local. Aceasta a decis sã se înscrie în PMP pentru a “misca România”.

“Nu am avut efectiv decât sã aleg acolo unde simt cã pot pune umãrul. Am fost membru PDL, simpatizant UNPR. Am fost denumitã traseistã politic, iar la alegerile din varã am fost candidat independent pentru cã am vrut sã îmi încerc puterile. Aici (PMP) se pune umãrul si chiar se munceste si sã sperãm cã o sã fie bine. O sã ne descurcãm de minune si o sã miscãm România, iar cu mine cred cã se miscã mai multe”, a declarat Viorica Macavei, noul membru PMP.Viorica Macavei este si secretarul executiv al organizatiei judetene a PMP Hunedoara.

Monika BACIU

6 comentarii la „Viorica Macavei pune MÃRUL la PMP

 • 10 octombrie 2016 la 20:02
  Permalink

  Mancatoare de rahat aceasta femeie ,merge si ea unde primeste o coaja de paine deoarece servici nu are .

  Răspunde
 • 14 octombrie 2016 la 07:43
  Permalink

  Cand o vad pe Viorica Macavei cum se gugureste la usa PMP doar, doar prinde si ea un ciolan imi vine sa imi vars matele. O traseita de 2 bani care a umblat pe la n partide politice fara sa munceasca cu adevarat nici macar o zi in viata ei.

  Răspunde
 • 18 octombrie 2016 la 00:16
  Permalink

  Grasunul asta porcesc are cutezanta sa vorbeasca de problemele hunedorenilor de pe pozitia unui lup moralo-labagist…NU va intra in parlament niciunul de la PMP in jud.HD…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.