Constantin Jujan, propus pentru salvarea mineritului

Senatorul Haralambie Vochitoiu vrea sã îl propunã pe fostul director al Complexului Energetic Hunedoara, Constantin Jujan pentru cea mai importantã functie în stat, functie din care sã se poatã ocupa de zona minierã.

Aflat într-o conferintã de presã la Petrosani, Vochitoiu a dat aceastã intentie ca o stire de ultimã orã si a spus cã asta se va întâmpla, mai ales cã fostul director a agreat ideea de a intra în politicã.

„Asa cum l-am dus pe Gabriel Lungu, secretar de stat în Ministerul Muncii si am rezolvat problema pensiilor, eu vreau ca în urmãtorul mandat sã îl recomand pe Constantin Jujan sã se ocupe de mineritul din România. Este nevoie de un profesionist, în adevãratul sens al cuvântului, care sã gestioneze resursele minerale. Minerit înseamnã de la balast, nisp, uraniu, cãrbune, aur, neferoase si tot ceea ce înseamnã resurse în România”, a spus Haralambie Vochitoiu, senator Hunedorean. Haralambie Vochitoiu spune cã Jujan este un specialist bun si, dacã va câstiga alegerile, îl va propune la ministerul de resort. Constantin Jujan s-a înscris recent în PMP, dar a fost director la mina Petrila, apoi în Compania Nationalã a Huilei si este si acum angajat în aparatul Complexului Energetic Hunedoara.

Diana Mitrache

11 comentarii la „Constantin Jujan, propus pentru salvarea mineritului

 • 10 octombrie 2016 la 20:25
  Permalink

  Pai a fost general de ce nu a rezolvat atunci?
  Si parca sigur este PENSIONAR dar mai mananca bani ca are de unde.

  Răspunde
 • 10 octombrie 2016 la 22:48
  Permalink

  Ce tot spui tu (Vochitoiu) ca ai rezolvat cu pensile minerilor ca tu ai blocat (asa spune Cristian Resmerita) asazisul soft (care se putea rezolva de un elev de clasa x intr-o saptamana) pentru legea115/2016 .

  Răspunde
 • 11 octombrie 2016 la 07:40
  Permalink

  „DirtyHarry” o comite din nou! Ce propunere! Esti de cea mai joasa speta!….
  N-am vazut in viata mea asa personaj de … balamuc!

  Răspunde
 • 11 octombrie 2016 la 10:42
  Permalink

  ce se aseamana se aduna zice o vorba veche si chiar asa e frumoasa adunatura pmp ul asta

  Răspunde
 • 11 octombrie 2016 la 11:20
  Permalink

  minerit inseamna: balast, aur si fer vechi avem.
  asa e domnu’ hari!

  Răspunde
 • 12 octombrie 2016 la 07:43
  Permalink

  lingaul de serviciu isi mai leaga numele de un profesionist,du-te hari,du-te

  Răspunde
 • 12 octombrie 2016 la 09:18
  Permalink

  s-au immpartit minele numai pe mina Livezeni sunt doi pe un loc stiti voi oare cine?

  Răspunde
 • 12 octombrie 2016 la 11:55
  Permalink

  fonfaitul ala de lungu n a facut nimic pentru legea pensiilor cum n au facut nici voichitoiu nici resmerita ori nistor niste mincinosi toti

  Răspunde
 • 16 octombrie 2016 la 22:29
  Permalink

  Din pacate suntem total dezinformati, motiv pentru care politicieni ca Rasmerita, Voichitoiu(Nu stiu cum a reusit sa ajunga pe acest post pentru ca nimic nu-l recomanda- poate prostia) incearca sa se foloseasca de noi si in mod sigur vor reusi, pentru ca daca nu suntem cu unii suntem cu ceilalti, deci ei oricum castiga. Din nefericire noi pierdem pe mana noastra, in aceasta zona nu s-a facut nimic, nu s-a dezvoltat nimic care sa inlocuiasca mineritul (care nu este rentabil= adica deranjeaza asa cum a deranjat siderurgia, combiatele chimice, Contim sau altele, deci la noi in tara tot ce deranjeaza este nerentabil si usor de inchis). Probabil ca si acest ultim bastion, mineritul, va fi inchis cat mai repede, asa se doreste de la Uniunea Europeana chiar daca nu ni se spune, slugile sunt fidele, iar noi toti nu facem nimic ne plangem si vaicarim si acceptam toate mizerile de frica zilei de maine care va fi mai grea decat cea de azi, pentru in zona se va ramane fara locuri de munca. Cu toate acestea acceptam tacit ca uni colegi din CEH sa mai lucreze ca si pana acum pe la sefi, care nu au nici cel mai mic sttres, li se pare ca acest lucru este normal doar ei conduc, si nimeni nui intreaba nimic.Deci ne meritam soarta.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.