Patronul de la Steaua Muresului, ucis la vânãtoare

Darius Sendroiu, administratorul complexului „Steaua Muresului”, a murit dupã ce a fost împuscat accidental, la finele sãptãmânii trecute, într-o partidã de vânãtoare.

Suspect este seful de post cu care iesise la vântoare, împreunã cu mai multi oameni. Vântoarea, spun oamenii legii, a fost organizatã legal si cercetãrile au pornit imediat ce participantii la vânãtoarea de mistreti au sunat la 112.

„În data de 07.10.2016, la ora 18:36, Politia Orasului Cãlan a fost sesizatã cu privire la faptul cã, pe fondul de vânãtoare 50 Ursici (zona Alun-Bosorod) s-a produs un accident de vânãtoare în urma cãruia o persoanã a fost grav rãnitã. Pânã la sosirea echipei medicale, victima, un tânãr în vârstã de 26 de ani, din Deva, a decedat”, a declarat Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara. Echipele de politie, însotite de procurorul criminalist, s-au deplasat la fata locului pentru a face o anchetã, iar  din primele verificãri, rezultã cã partida de vânãtoare a fost organizatã cu îndeplinirea conditiilor legale. Prezumtivul autor este un politist în vârstã de 37 de ani – membru vânãtor si participant la vânãtoare, aflat în timpul liber.

În cauzã a fost întocmit un dosar de cercetare penalã sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpã, ancheta fiind efectuatã sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Hunedoara.

Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.