Tiberiu Iacob Ridzi preferã primãria

Florin Roman, presedintele interimar al PNL Hunedoara, îl vede pe Tiberiu Iacob Ridzi într-o altã functie, mult mai înaltã.

În opinia liderului PNL, Ridzi ar trebui sã reprezinte judetul Hunedoara la un nivel mult mai înalt având în vedere experienta sa profesionalã.

“În Valea Jiului am încredere deplinã în Tibi Ridzi, în echipa din jurul lui. Este un bun om de administratie, sI un foarte bun coleg. Este un om care ar putea reprezenta si la alt nivel Valea Jiului, dar deocamdatã dânsul preferã sã fie primarul dumneavoastrã, al celor din Petrosani. Eu mi-as dori sã îl vãd pe Tibi într-o posturã din care ar putea ajuta mult mai mult judetul Hunedoara, este un om cu experientã adevãratã, un om care stie si mãnâncã administratie, nu învatã ca altii, douã – trei mandate si nu stie nimic”,  a declarat Florin Roman, presedintele interimar al PNL Hunedoara.  Tiberiu Iacob Ridzi a fost propunerea PNL pentru a fi candidat la alegerile parlamentare pentru un post senator, însã acesta a refuzat.

Monika BACIU

2 comentarii la „Tiberiu Iacob Ridzi preferã primãria

 • 9 octombrie 2016 la 21:25
  Permalink

  Tiberiu Iacob Ridzi sa se implice in atragerea fondurilor europene pentru modernizarea conductelor de termoficare pentru a salva mineritul .

  Răspunde
 • 10 octombrie 2016 la 10:41
  Permalink

  mai omule ai baut ceva aseara? crezi ca tevile de la termocentrala e salvarea mineritului?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.