Probleme judetului au fost rezolvate / Singura rãmasã e securizarea telecomunicatiilor

Judetul Hunedoara se confruntã cu o problemã. Cea a telecomunicatiilor speciale… Astfel, presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Laurentiu Nistor, s-a întâlnit cu polonezii de la TranzTel, producãtori de echipamente pentru telecomunicatii speciale. Acestia si-au prezentat oferta, iar echipamentele au o largã utilizare.

“Polonezii de la TranzTel, firmã producãtoare de echipamente pentru telecomunicatii speciale, s-au întâlnit joi, 06 octombrie, cu presedintele CJ Hunedoara, Laurentiu Nistor. Reprezentantii firmei poloneze din regiunea Silezia au prezentat oferta lor de echipamente ce pot fi utilizate în locuri greu accesibile, acolo unde nu existã semnal radio sau de telefonie. Sistemele de emisie-receptie pot fi utilizate pentru comunicatii si operatiuni de salvare în pesteri, tuneluri auto si feroviare, în zonele montane cu acces dificil, dar si la interventiile de salvare minierã. La discutii au mai participat consilierul judetean Daniel Andronache, directorul ADEH Radu Barb, alti reprezentanti ai CJ Hunedoara. Delegatia polonezã va reveni, în viitorul apropiat, în judetul Hunedoara pentru o prezentare tehnicã a sistemelor de comunicatii la care vor fi invitati sã asiste specialisti în domeniu si firme interesate sã achizitioneze o astfel de tehnologie”, aratã o informare a CJH.  La viitoarea întâlnire vor fi invitati si reprezentantii unor societãti care ar putea achizitiona astfel de echipamente de telecomunicatie.

Monika BACIU

3 comentarii la „Probleme judetului au fost rezolvate / Singura rãmasã e securizarea telecomunicatiilor

 • 9 octombrie 2016 la 20:02
  Permalink

  Nistore ial pe Cristian Resmerita si rezolvati asazisa problema cu SOFTUL la legea 115/2016 sa vedem pana la alegeri ce marire de pensie vom lua . Voi vreti votul , noi vrem SOFTUL !!!

  Răspunde
 • 9 octombrie 2016 la 21:41
  Permalink

  Laurentiu Nistor (PSD) cand a ajuns presedinte al CJ Hunedoara nu a mai vrut sa se implice in modernizarea drumului din Parang .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.