Pe listele de candidati ai PNL la parlamentare vor fi oameni noi

Mai bine de 30% din oamenii de pe listele de candidati ai PNL la parlamentare vor fi persoane noi. Presedintele partidului, Alina Gorghiu, este decisã sã facã o reformã internã în partid si încearcã sã-i atragã si pe jurnalisti în politicã.

„Mai bine de 30% din oameni vor fi oameni noi, chiar as merge spre procentul de 40%, ceea ce înseamnã o confirmare a directiei de reformã internã pe care am impus-o de la locale. (…) Un procent de 30% sunt oameni noi care au confirmat, edili, consilieri locali, judeteni, municipali, voi reface acelasi parcurs la Parlament. Vom avea oameni noi, vom avea oameni din rândul doi, din rândul trei din PNL, oameni care au crescut cu noi si care stiu ce înseamnã activitatea politicã, care meritã sã fie recompensati pentru tot ce au fãcut pentru partidul acesta, pentru faptul cã au o experientã profesionalã foarte bunã. (…)”, a spus Alina Gorghiu. Presedintele PNL a adãugat, tot în ceea ce priveste listele de candidati, cã ar vrea sã lanseze „niste provocãri” în acest sens.

„Poate si presa ar privi altfel si n-ar mai încuraja lupta asta antisistem, dacã ar fi în interior. De exemplu, dacã niste oameni din media româneascã ar vrea, si mie îmi plac, sunt jurnaliste care-mi plac din media româneascã, care cred cã ar face o figurã frumoasã în politicã”, a spus Gorghiu. Potrivit conducerii PNL, pânã pe 20 octombrie, listele PNL pentru parlamentare vor fi finalizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.