Dascãlii din Vulcan au fost sãrbãtoriti de autoritãtile locale. Sute de cadre didactice din municipiul Vulcan au luat parte la actiunea organizatã de Primãria si Consiliul local cu ocazia Zilei Internationale a Educatiei.

Asa cum ne-au obisnuit în ultimii ani, edilii au tinut sã îsi arate recunostinta fatã de cei care ne îndrumã pasii spre dezvoltare. “Familia de educatori, învãtãtori, profesori din Vulcan reuseste sã poarte fiecare generatie de copii, de elevi, de tineri, pe drumul cunoasterii, cu rezultate remarcabile. Pentru acest motiv si pentru tot ceea ce doamnele si domnii educatori din comunitatea noastrã reusesc sã dãruiascã vietii Vulcanului, transmit si pe aceastã cale respectul meu, multumirea si recunostinta, urãrile de sãnãtate, de putere de muncã si împliniri în cariera profesionalã, care sunt reflectate mai ales prin rezultatele obtinute de elevii pregãtiti cu multã rãbdare, dãruire si profesionalism de toti cei ce alcãtuiesc corpul profesoral din Vulcan”,  spune Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Autoritãtile locale din Vulcan au ca prioritate îmbunãtãtirea infrastructurii scolare, iar pentru proiectele implementate în acest domeniu au fost si rãsplãtiti. Chiar sãptãmâna trecutã, municipalitatea a fost premiatã pentru proiectul de modernizare al Colegiului Tehnic Mihai Viteazu.

Monika BACIU