Un lupenean l-a bãgat pe Mike Tyson în Parlament

Cunoscutul pugilist american s-a aflat în tara noastrã pentru lansarea unei bãuturi energizante si a fost invitat sã viziteze clãdirea Parlamentului, dar si sã asiste la o sedintã în calitate de invitat.

Cel care i-a lansat invitatia este un senator cunoscut în judetul Hunedoara, actualmente ales într-o circumscriptie din Timis, Ben-Oni Ardelean. Liberalul, nãscut în municipiul Lupeni, este si vicepresedintele Senatului, iar în anuntul privind vizita lui Tyson, acesta a strecurat o serie de elogii la adresa sportivului considerându-l ”filantrop”. Liberalul hunedorean uitã cã renumitul boxer a fost condamnat în 1992 pentru viol si nu este tocmai un exemplu de moralitate. Totodatã, nici rezultatele remarcabile ale fostului campionul absolut la categoria grea nu pot fi negate. De-a lungul carierei sale, Tyson a devenit bine-cunoscut pentru stilul sãu feroce de box, precum si pentru comportamentul sãu controversat atât în interiorul cât si în afara ringului.

Maximilian Gânju

Un comentariu la „Un lupenean l-a bãgat pe Mike Tyson în Parlament

  • 6 octombrie 2016 la 08:00
    Permalink

    Tyson se aseamana in cea ce priveste justitia cu ponta,dragnea,tariceanu,videanu,olteane si multi parlamantari PSD<PNL<ALDE

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.