Locuitorii de pe strada Ghiocelului din municipiul Lupeni se confruntã cu o problema gravã. Nu au acces la apã potabilã.

Unul dintre cetãteni, Cristian Pop, a semnalat problema conducerii ApaServ Valea Jiului. Costel Avram, împreunã cu un angajat al societãtii de apã s-au deplasat la fata locului si au constatat cã bãrbatul avea dreptate. Astfel, ApaServ Valea Jiului va face toate demersurile necesare pentru a racorda strada Ghiocelului la reteaua de alimentare cu apã potabilã.  “Am fost la Lupeni, pe strada Ghiocelului, nr. 9, cartierul Stefan. Împreunã cu colegul meu, Constantin Zaharia, am fost la fata locului sã vedem dacã se confirmã ceea ce Pop Cristian Dan îmi scria. Da, omul are dreptate si începând de mâine dimineatã, voi lua toate mãsurile ca si cele trei case sã poatã beneficia de apã. Multumesc pentru abordare si îmi cer scuze, deoarece, aceastã problemã putea fi rezolvatã mai demult”, spune Costel Avram, directorul general al SC ApaServ Valea Jiului.

Nu este pentru prima datã când cetãtenii semnaleazã diverse probleme care ulterior sunt analizate, iar multe dintre acestea îsi gãsesc si rezolvare.

Monika BACIU