Meci greu pentru echipa gazdã, cu o echipã revelatie a campionatului, care a dat o replicã demnã de de locul 3 ocupat în clasament.

Joc echilibrat în prima jumãtate de orã, cu o imensã ocazie (min. 20) a lui Bãcãran a cãrui sut este apãrat de Coblis si unu a lui Al. Marcu (min. 26), atacantul hunedorean ratând cu poarta goalã! Din nou, în ultimul sfert de orã, la 1-0 pentru gazde, câte o ocazie de fiecare parte cu sutul razant (min. 31) a lui Bãcãran, imitat (min. 44) de Fl. Lãcãtus. Linistea în tabãra gazdelor este de Ciocârlan (min. 65) cu golul de 2-0 dar dupã ce oaspetii au redus din handicap! Ultimele sase minute au fost cu mari emotii de partea gazdelor.

Hercules Lupeni – C.S. Hunedoara 2-1

Hercules Lupeni, antrenor Dan Voicu:  A. Farcas – Ungurianu, Ad. Rosian, Firan, Ionascu – Harangozo II (min. 78 G. Rãdulescu), Ciocârlan (min 90+1 Al. Cojocaru), Cismasiu, I Rosian – R. Moldovan (min. 53 Filip),  Bãcãran (min. 88 M. Pop)

C.S. Hunedoara, antrenor Mircea Alic jr.: Coblis (min. 46 Pasca) – Ciucurescu, Daisa, Ciumasu, Mercurean – Baban,  Ov. Stan, Rob. Popa (min. 46 Teodorescu) Scorobete – Al. Mariu (min. 73 Morosanu), F. Lãcãtus

Arbitru: Flavius Coroi – Deva
Obs. AJF: Adrian Radu – Deva
Spectatori: 200
Golurile: 1-0: Firan (min. 30 din 11 m, dupã un fault a lui Daisa la Harangozo II.; 2-0: Ciocârlan (min. 65); 2-1: Mercurean (min.84) din 11 m, ca urmare a unui fault a lui A. Farcas asupra lui Fl. Lãcãtus

CA UN FORFAIT, LA LONEA…

Inter Petrila se impune si în acest campionat, venind cu scor de forfait la Lonea, 3-0 (goluri Kalai, Ad. Polha, Zavracu) cu Universitatea Petrosani, o echipã care nu îsi gãseste cadenta în actualul sezon.

Pustii lui Kanduth nu au rezistat la Cãlan 1-4 cu Victoria (golul jiulistului marcat de Stoian) la seniori, în schimb excelentã evolutie la juniori, unde jiulistii au învins cu 7-0.

Retezatul Hateg tinteste tot mai sus, 3-1 cu Aurul Brad, autorii golurilor fiind Vârlan, Visan, Simoneac, resp. Deak. l Din nou Minerul Uricani, scor de umilintã, 0-4 la Aurul Certej, iar Soimul Bãita pare a-si reveni, dupã 4-0 la Metalul Croscior.