UPDATE. In cazul barbatului calcat de tren la Petrosani, ACCIDENT, nu sinucidere

UPDATE

Un barbat de 40 de ani a fost calcat de un tren, in imediata apropiere a Minei Livezeni. Criminalistii au stabilit ca  nu a fost o sinucidere, ci un accident. Barbatul a vrut sa traverseze calea ferata, moment in care a fost acrosat de tren. Barbatul avea domiciliul in municipiul Lupeni, iar acum oamenii legii urmeaza sa ia legatura cu familia acestuia. Timp de mai bine de 30 de minute, traficul feroviar a fost restrictionat.

Monika Baciu
____________________________________________

STIRE INITIALA

Un barbat de aproximativ 35 – 40 de ani a fost calcat de un tren in aceasta seara in zona Pietei Dacia. Martorii au sunat imediat la 112, iar echipajul SMURD care s-a deplasat imediat la fata locului au putut doar sa constate decesul. „Omul are aproximativ 35- 40 de ani si imediat dupa ce am primit apelul pe 112, am si plecat la fata locului, insa, am putut doar sa constatam decesul. Prezenta leziuni incompatibile cu viata”, spun cei de la Detasamentul de Pompieri din Petrosani.
Traficul feroviar a fost intrerupt temporar si criminalistii au ajuns la fata locului pentru a verifica imprejurarile in care s-a produc accidentul.
Deocamdata nu se stie daca a fost accident sau daca omul a vrut sa se sinucida.

Diana Mitrache

3 comentarii la „UPDATE. In cazul barbatului calcat de tren la Petrosani, ACCIDENT, nu sinucidere

 • 3 octombrie 2016 la 02:18
  Permalink

  In ambele cazuri nu poate fi vorba decat de prostie.Daca era inteligent,astepta ca trenul sa treaca si abia dupa aia trecea calea ferata.

  Răspunde
 • 3 octombrie 2016 la 09:31
  Permalink

  marin, mai bine taceai. dac-ar muri ma-ta asa ti-ar placea s-o faca proasta un bou ca tine pe net ? sictir mârlane

  Răspunde
 • 3 octombrie 2016 la 14:13
  Permalink

  oare daca voi, ziaristii, v-ati vedea rudele calcite de tren in ziar, cum v-ar pica? O minima regula de bun-simt este sa evitati expunerile directe ale victimelor.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.