Cristian Merisanu, candidatul PSD pentru Camera Deputatilor

Biroul Executiv al PSD Hunedoara l-a desemnat pe Cristian Merisanu, viceprimarul municipiului Vulcan, drept unul dintre candidatii formatiunii politice pentru Camera Deputatilor. Merisanu ocupã pozitia cu numãrul 6 pe listã, iar acesta a confirmat informatia.

“A fost hotãrârea Biroului Executiv al Partidului Social Democrat, organizatia Hunedoara, unde au fost votati toti candidatii pentru Camera Deputatilor si Senat, iar pentru Valea Jiului am fost desemnat candidatul pe listele PSD pentru Camera Deputatilor”, a declarat Cristian Merisanu. Actualul viceprimar al municipiului Vulcan, Cristian Merisanu sustine cã aceastã nominalizare îl onoreazã.  “Aceastã nominalizare reprezintã o mare încredere pe care Partidul Social Democrat o are în mine, demonstreazã cã tinerii sunt promovati, sper sã nu dezamãgesc si sã reprezint cu succes pe toti cei care mã vor alege”,  a mai spus sursa citatã. PSD Hunedoara va face publice sãptãmâna aceasta listele oficiale cu numele candidatilor pentru alegerile parlamentare. Cert este cã locul I la Senat îi revine lui Cristian Resmeritã, primarul în functie al municipiului Lupeni.

Monika BACIU

3 thoughts on “Cristian Merisanu, candidatul PSD pentru Camera Deputatilor

 • 2 octombrie 2016 at 20:42
  Permalink

  merisanule esti pe un loc de cacat care il si meriti de altfel…..smecheria e alta resmerita si nistor sunt pe liste doar pentru a mulge voturi ei se vor retrage si ramin in functiile actuale si asa ne trezim pe lista cu alte labe triste gen toma,intotero sau dracu stie ce dobitoci mai au astia prin psd….corect ar fi daca vor in parlament sa demisioneze din functiile actuale inainte de alegeri

  Reply
 • 2 octombrie 2016 at 21:12
  Permalink

  Ce sa mai votam cu PSD-ul care nea amagit cu revenirea calcului impartiri la 20 , legea 115/2016 . Dau vina pe soft sau dau vina pe guvernul tehnocrat care puteau sa-l schimbe printro notiune in parlament dar lea placut asa sa poata da vina pe ei . Pe domnul Ilie Toma il va vota cu siguranta Sefi de la Liga Pensionarilor Minieri Valea Jiului ca noi pensionari mineri NU il vom vota .

  Reply
 • 3 octombrie 2016 at 10:21
  Permalink

  fete noi puse ca manechinii in vitrina dar in spate tot rechinii sunt faina poza exact ca psd ul parul destept ……….

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *