Piratii soselelor – mai putini si mai periculosi

Numarul piratilor din transportul public este in scadere in municipiul Petrosani, amenzile de sute de milioane date de inspectori lecuindu-i pe amatori. Cei sanctionati s-au razbunat pe inspectori si nu s-au multumit doar cu amenintari.

Angajatii Serviciului de Transport din cadrul Primariei Petrosani au sanctionat mai multi taximetristi care efectuau aceasta activitate ilegal, in urma raziilor efectuate impreuna cu Politia Rutiera. Amenzile pentru abateri sunt substantiale, insa cea mai mare sanctiune a fost acordata taximetristilor pirati.

„Au fost acordate amenzi si de 250 de milioane de lei vechi celor care efectuau taximetrie fara a avea licenta si autorizatiile necesare. Amenzile i-au descurajat si in ultima perioada avem cazuri din ce in ce mai putine de taximetristi pirati”, spune unul

dintre inspectorii serviciului. In loc sa intre in legalitate cei amendati s-au razbunat pe angajatii municipalitatii. Numai ca, daca pana acum incercau doar sa-i intimideze pe inspectori sau ii amenintau, piratii au trecut la fapte. Masina unuia dintre angajatii Serviciului de Transport din cadrul Primariei Petrosani a fost facuta zob de un taximetrist care a vrut sa se razbune dupa ce a incasat o amenda record de 25 de mii de lei. „Mi-au spart geamurile la masina personala, au dat cu un bolovan in ea. De amenintari nici nu mai vorbesc. Parchetul si-a facut treaba impreuna cu Politia Petrosani si l-au prins pe autor. Din fericire am reusit si sa-i recuperez paguba”, spune unul dintre inspectorii luati in vizor de pirati.

Maximilian Ganju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.