Minerul Uricani – Hercules Lupeni: 0-1 / A 9-a din nouã!

Cele douã echipe se întâlnesc în Liga a IV-a din anul 2012, acesta fiind al 9-lea meci. Toate au fost câstigate de Hercules Lupeni! Si de data asta lupenenii s-au impus categoric, în ciuda unui scor strâns, superioritatea echipei Hercules fiind la toate capitolele.Prima mare ocazie de gol apare în min. 24 când lovitura liberã de la 30 m executatã excelent de A. Harangozo II este respinsã în extremis cu piciorul de portarul Tr. Câmpean. Golul nu va mai putea fi evitat  în min. 42, la executia lui Firan, apoi dupã pauzã va fi un asalt continuu la poarta lui Tr. Câmpean, care se remarcã în min. 55 la sutul lui I. Rosian. Va urma un recital al ratãrilor lui Bãrcãuan, care nu poate marca din patru situatii clare de gol: min. 66 sut în portarul Tr. Câmpean, min. 72, ratare cu capul din 8 m, min. 75 sut pe jos de la 20 m, retinut de Tr. Câmpean, min. 80, sut razant de la  14 m. Suficiente argumente pentru a demonstra superioritatea echipei din Lupeni, competitiv cu gazdele, care au avut o mare ocazie în min. 90, dar portarul Adi Farcas s-a opus golului.

Minerul Uricani – Hercules Lupeni: 0-1 (0-1)

ACS Minerul Uricani: (antrenor Cîmpean Traian) – Cîmpean Traian – Anghelina, Irina,  G. Trestian, Mavroian (min. 78 Bãescu)– D. Scurtu(min. 46 Mitican), Erdos, Vajda( min 82. Tâmpu), Proteasa – Suvac(min. 63 Scurtu), Romanesc.

ACS Hercules Lupeni (antrenor: Voicu Dan) – Farkas  – Ungurianu,  M. Dumitrescu, Ad. Rosian, Ionascu – Harangozo II (min. 75 Filip), Ciocârlan,  Cismasiu,  Firan (min. 78 Al. Cojocaru) – R. Moldovan (min. 40 Bãcãran), Rosian.
Goluri: Firan Andrei min. 43.
Arbitru: Roman Daniel (Deva)
Observator: Florescu Cristian (Petrosani)
Spectatori: 200

Declaratii

“Nu sunt multumit de atitudinea unor jucãtori. Trateazã cu multã superficilalitate jocul la finalizare. Am câstigat la limitã desi am dominat categoric si ratãrile ne puteau costa în final, când Uricaniul putea egala”, a declarat Dan Voicu, antrenorul Lupeniului.

*  *  *

“Am întâlnit campioana en titre le-am fãcut fatã cât am putut. Scorul putea fi mai mare, dar noi am avut o bunã organizare si pãnã la urmã a fost doar 1-0 pentru ei. La ora actualã nu se poate mai mult”, a spus Traian Câmpean, antrenorul – jucãtor al Uricaniului.

* * *

De retinut ca un detaliu de statisticã, în cele nouã întâlniri directe în Liga a IV-a, Hercules Lupeni are tot atâtea victorii (inclusiv acel 3-0 la “masa verde” în 2013), cu golaveraj de 25-4!

Genu TUTU

Un comentariu la „Minerul Uricani – Hercules Lupeni: 0-1 / A 9-a din nouã!

  • 26 septembrie 2016 la 22:54
    Permalink

    Toate meciurile câ?tigate de Hercules? Eu zic s? v? documenta?i din nou. ….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.