Un recidivist aflat sub control judiciar a fost prins de politisti dupã ce a spart geamul unui autoturism din care a furat un portofel cu bani si actele proprietarului.

Individul are un cazier bogat si a primit, pentru o serie de furturi comise pe raza judetului Gorj, doar un an si opt luni de închisoare. Acesta si-a recunoscut faptele si a cerut clementã judecãtorilor în urma procedurii simplificate. Stan Jan Georgel a ajuns acum în arestul IPJ Hunedoara dupã ce a fost prins de politistii din Vulcan, în urma unei spargeri date în noaptea de 20 septembrie a.c. ”Politia Vulcan a fost sesizatã de proprietarul unui autoturism cu privire la faptul cã persoane necunoscute au spart unul din geamurile acestuia, iar din interior au sustras un portofel cu bani si acte personale. (…) Politistii Biroului de Investigatii Criminale Vulcan au depistat un bãrbat de 42 de ani, din municipiul Vulcan, bãnuit de comiterea faptei. La data sãvârsirii faptei, bãrbatul se afla sub incidenta mãsurii controlului judiciar, mãsurã dispusã de Curtea de Apel Craiova pentru comiterea mai multor infractiuni de furt calificat pe raza judetului Gorj, în cursul anilor 2015-2016”, a declarat subcomisarul Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Individul a mai fost trimis în judecatã si pentru cã a spart grãdinita care functioneazã pe lângã Scoala Gimnazialã Nr.4 Vulcan.

Maximilian Gânju