Lucrãri din Petrosani tãrãgãnate de ministerul lui Vasile Dîncu

Vicepremierul Vasile Dîncu a venit la Petrosani si a promis cã va sprijini tot ce înseamnã progres în zona noastrã, însã, lucrãrile ce trebuie sã înceapã la sala polivalentã din Petrosani asteaptã de o vreme doar ok-ul de la ministerul condus de domnia sa.

Situatia pare paradoxalã, dupã ce birocratia a tot amânat aceste lucrãri în ultimii 15 ani si acum inclusiv constructorul asteaptã doar sã î se dea startul.

„Proiectul a fost înaintat, s-au rezolvat si ultimele cerinte ale C.N I  de cãtre proiectant si au fost aduse toate  stampilele si aprobãrile pe care le-au cerut anterior, iar executantul asteaptã doar ok-ul din partea C.N.I ca sã poatã intra în executie”, a spus Zoltan Toth, director al CSS Petrosani. Compania Nationalã de Investitii (C.N.I) este sub directa îndrumare a lui Vasile Dîncu, iar la ultima vizitã de la Petrosani, Zoltan Toth a ridicat si problema acestei constructii, care asteaptã reabilitarea de 15 ani. Mai ales cã reabilitarea este absolut necesarã si sunt si banii necesari si constructorul este pregãtit.

„Suma este de aproape un milion de euro si totul de la acoperis si pânã la podea, la spatiul de pregãtire si concurs, încãlzirea, vestiarele, vor arãta altfel”, a mai adãugat directorul de la CSS Petrosani. Licitatia a fost câstigatã pentru ca executia se finalizeze în 12 luni, dar deocamdatã nu au început. În aceastã salã ar urma sã se pregãteascã toti sportivii de la Clubul Scolar Sportiv din Petrosani, care, când vine frigul, merg în sala de sport a unei scoli din apropiere. Performantele lor, însã, ar putea sã creascã în mod considerabil dacã echipele ar avea un loc de antrenament potrivit.

Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *