Adolescenta în vârstã de de 17 ani nu-si începuse viata sexualã  spun surse de încredere si a fost abuzatã în noaptea de luni spre marti. Suspectul a fost retinut de politisti,  iar procurorii Parchetului de pe lângã Judecãtoria Petrosani au cerut arestarea preventivã a agresorului.

Adolescenta este de loc din municipiul Petrosani si s-a împrietenit cu bãrbatul, iar luni seara acesta a invitat-o la un local din zona comunei Bãnita. Dupã ce au petrecut împreunã la un han, suspectul s-a oferit sã o ducã pe minorã pânã acasã. Ajunsi în Petrosani, individul a oprit masina pe o stradã din apropierea cartierului Aeroport si apoi a fortat-o pe minorã sã întretinã relatii sexuale cu el. Ulterior, acesta a încercat sã o convingã pe fatã sã pãstreze tãcerea însã, odatã scãpatã din mâinile individului, fata si-a sunat mama si i-a spus ce a pãtit. Cele douã au mers la Politia Petroasani unde au depus o plângere ca mai apoi sã ajungã si la Serviciul de Medicinã Legalã din Petrosani. Legistii au constatat cã adolescenta a fost defloratã, însã nu avea si urme care sã arate cã ar fi fost bãtutã. Politistii l-au indentificat la scurt timp pe tânãrul acuzat de viol si l-au retinut.

”Putem confirma cã s-a înregistrat la Parchetul Petrosani un dosar penal în care se efectueazã cercetãri sub aspectul infractiunii de viol. În noaptea de 19 spre 20 septembrie 2016, o persoanã vãtãmatã minorã a fost supusã unui act sexual împotriva vointei sale de cãtre numitul Pojoni Stefan Alexandru, fapta petrecându-se în Petrosani, în autoturismul utilizat de agresor. Pojoni Stefan Alexandru, în prezent, are calitatea de inculpat si a fost retinut încã de ieri (n.r. marti) de cãtre Politia Municipiului Petrosani pentru 24 de ore”, a declarat procurorul Alin Sfetcovici din cadrul Parchetului Petrosani.  Procurorul de caz a cerut, în baza probelor de la dosar, magistratilor Judecãtoriei Petrosani sã-l aresteze preventiv pe individul acuzat de viol. Suspectul ar mai fi avut de-a face cu procurorii, acesta fiind cercetat într-un dosar pentru conducere fãrã permis, însã acuzatiile au fost retrase de cãtre Parchet chiar zilele trecute si nus-a mai ajuns cu dosarul în instantã.

Maximilian Gânju