Let’s do it România ajunge la o nouã editie

Marea actiune de ecologizare va avea loc în data de 24 septembrie. Si autoritãtile locale de la Vulcan s-au alãturat acestei campanii, iar acestia îi îndeamnã pe vulcãneni sã participe în numãr cât mai mare la curãtenia generalã. La Vulcan, aceastã actiune va avea loc în zona cuprinsã între cimitir si Pasul Vâlcan.

“Ziua de Curãtenie Nationalã va fi organizatã în data de 24 septembrie si la Vulcan, sub umbrelã miscãrii nationale „LET’S DO IT ROMÂNIA”. Vã invitãm sã participati alãturi de noi sâmbãta între orele 10-13, la actiunea de ridicare a deseurilor, pe traseul de la cimitirul localitãtii pânã la Pasul Vâlcan (zona cabanelor). Materialele necesare desfãsurãrii actiunii, (saci, mãnusi) vor fi distribuite de personalul Primãriei Vulcan începând cu ora 9:30 în parcarea institutiei, unde ne întâlnim si cu elevii scolilor din localitate. SÃ ÎNVÃTÃM SÃ PÃSTRÃM CURAT MUNICIPIUL VULCAN!”,  spune Cristian Merisanu, viceprimarul municipiului Vulcan.

“Let`s Do It, România!“ este cel mai mare proiect de implicare socialã organizat în România. Din 2010 si pânã în prezent, “Let`s Do It, România!“ a implicat peste 1 200 000 de voluntari, care au reusit sã adune peste 24 700 de tone de deseuri. 305 zone cu deseuri au fost curãtate prin intermediul aplicatiei “Let`s Do It, România!”, care a fost descãrcatã gratuit de 3300 voluntari digitali. “Let`s Do It, România!“ este parte din comunitatea internationalã “Let`s Do It, World!“.

Monika BACIU

Advertisements

Un comentariu la „Let’s do it România ajunge la o nouã editie

  • 22 septembrie 2016 la 09:39
    Permalink

    bv lor rusine autoritatilor imbracati jandarii in civil sa patruleze si care arunca pe jos ceva 500 lei amenda platibili credeti ca occidentalii s au nascut civilizati? tot cu forta au fost civilizati

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.