Doi bãrbati, pasageri într-o masinã ce venea dinspre Hateg în Petrosani s-au trezit izbiti de parapetul de pe marginea drumului, în zona serpentinelor de lângã Pestera Bolii.

Cei doi au scãpat ca prin minune, doar cu o sperieturî zdravãnã, iar masina lor a fost scoasã de pompieri din sant. Practic, au avut noroc si asta o spun chiar pasagerii din masinã, care au afirmat cã masina a derapat pe fondul carosabilului umed si a traficului intens din zona respectivã.

„Am coborât si s-a întâmplat sã derapãm. Masina a intrat mai mult pe partea dreaptã, soferul s-a ferit de o alta si am intrat aici, dupã ce am derapat. Nu am nimic. S-a spart doar parbrizul pe partea dreaptã si sub pod ceva”, a spus pasagerul din dreapta al masinii, în timp ce soferul a confirmat cã niciunul dintre ei nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii, care au fost anuntati prin 112 de participantii la trafic, au venit imediat la fata locului si au scos masina din sant. Traficul a fost întrerupt timp de mai multe minute si s-a circulat alternativ pe un singur sens, pânã ce masina avariatã a fost scoasã din zona în care se blocase.

Politistii de la rutierã au demarat o anchetã pentru a stabili cu exactitate ce s-a petrecut, cert este, însã, cã proprietarul masinii s-a ales cu o pagubã însemnatã, din cauzã cã a avut, cel mai probabil, vitezã.

Diana Mitrache