Licitatie a Primãriei Petrosani, contestatã

O licitatie a Primãriei Petrosani este contestatã de o societate din Bucuresti. Autoritãtile locale de la Petrosani au scos la licitatie documentatia de atribuire a contractului / contractelor de servicii de întocmire PT, DDE, DTAC si AT pentru ”Modernizare strãzi în Municipiul Petrosani” pentru 3 loturi, strãzile Grivita Rosie, Radu Sapcã si Micu Klein.

Societatea PROEXCONSTRUCT SRL a contestat aceastã licitatie si a solicitat “recunoasterea dreptului pretins de punctare a elementului „claritatea organizãrii” si declararea ofertei contestatoarei ca fiind câstigãtoare. Procedura de solutionare în fata Consiliului s-a desfãsurat în scris”.

CNSC a dispus trimiterea dosarului în instantã.

“Admite exceptia de necompetentã materialã a Consiliului, invocatã din oficiu si declinã competenta de solutionare a contestatiei formulate de PROEXCONSTRUCT SRL, în favoarea Tribunalului Hunedoara – Sectia a II-a Civilã de Contencios Administrativ si Fiscal. Dispune trimiterea de îndatã a dosarului cãtre aceastã instantã de judecatã. Prezenta decizie este obligatorie pentru pãrti”,  se aratã în decizia CNSC.

“Obiectivul de investitii pentru care trebuie întocmite documentatiile tehnice este ”Modernizare strãzi în Municipiul Petrosani”, care cuprinde strãzile Grivita Rosie, Radu Sapcã si Micu Klein. Achizitia care este avutã în vedere se va desfãsura pe loturi. Fiecare stradã reprezintã un lot distinct. Denumirea achizitiei: PT, DDE, DTAC si AT pentru ”Modernizare strãzi în Municipiul Petrosani” pentru 3 loturi, strãzile Grivita Rosie, Radu Sapcã si Micu Klein”, se aratã în document.

Strãzile Grivita Rosie, Radu Sapcã si Micu Klein sunt situate în municipiul Petrosani cartierul Colonie situat în vestul municipiului. Cartierul Colonie este delimitat la est de calea feratã, la nord si vest de râul Jiul de est si la sud de pârâul Maleia. Pe aceste strãzi nu au fost realizate lucrãri de modernizare sau reparatii capitale, dar au fost realizate lucrãri de reparatii curente sau întretinere, dupã caz. Valoarea estimatã a lucrãrilor este de 102.549,70 lei. urmeazã sã se stabileascã firma care va executa lucrãrile de modernizare a celor strãzi din cartierul Colonie.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.