Parcul Carol Schreter de la Petrosani a fost puternic animat de zeci de tineri, copii, pãrinti si bunici, care au venit sã facã miscare, sã danseze si sã participe la evenimentul denumit generic „Bucurie în miscare”.

Vineri si sâmbãtã, la finele sãptãmânii trecute am fost invitati la sport în aer liber. Organizatorii  – Asociatia 11even din Cluj, în parteneriat cu Primãria Petrosani, au antrenat tinerii sã joace badminton, sã tragã la tintã cu arcul, le-au servit fructe, au jucat volei, sau fotbal si au îndemnat asistenta sã asculte muzicã. Au urcat pe scenã tineri din Valea Jiului, care au cântat, ori formatii de dansuri de la Casa de Culturã a Studentilor din Petrosani si  din alte cluburi de aici.  Întreaga atmosferã a fost propice miscãrii, iar vremea bunã a tinut cu organizatorii.

Toti cei care vin în parc au avut ocazia sã participe la o tombolã, iar la final s-au ales  si cu premii, cel mai asteptat fiind cel de la finalul competitiei, o bicicletã oferitã de sponsorul principal. Astfel de actiuni au avut loc si la Cluj, Bacãu, Satu Mare, ori chiar la Chisinãu si acum a venit rândul Petrosaniului sã se bucure si sã facã miscare.

Diana Mitrache