Vineri si sâmbãtã, la finele acestei sãptãmâni suntem invitati la sport în aer liber. Actiunea poartã denumirea genericã „Bucurie si miscare” si sunt invitati sã ia parte toti cei care vor sã iasã afarã, în Parcul Central Carol Schreter din Petrosani.

Acolo, organizatorii  – Asociatia 11even din Cluj, în parteneriat cu Primãria Petrosani, ne asteaptã sã ne înscriem la diverse activitãti. „Acestea vor începe vineri, de la ora 16,00 pânã la ora 19,00 si sâmbãtã de la ora 10,00 pânã la ora 19,00, iar noi asteptãm în Parcul central toate familiile, copiii care vor sã facã miscare si sã se distreze si mai ales curiosii care vor sã aibã un week-end plin de energie. Îi asteptãm cu drag la jocuri, la sport, la tir cu arcul, volei, fotbal, tenis, badmington si multe altele”, a spus Cristiana Stefoane Ciobanu, coordonatoarea actiunii de la Petrosani.

Toti cei care vin în parc au ocazia sã participe la o tombolã, iar la final se pot alege si cu premii. „Avem si o tombolã, iar premiul cel mare este o bicicletã. Noi ne-am gândit sã promovãm actiunea în cercul nostru de prieteni, din licee, scoli si grãdinite si vom împãrti si flyere”, a mai adãugat Cristiana, care ne asteaptã vineri si sâmbãtã în Parcul Central Carol Schereter.

Astfel de actiuni au avut loc si la Cluj, Bacãu, Satu Mare, ori chiar la Chisinãu si acum a venit rândul Petrosaniului sã se bucure si sã facã miscare

Diana Mitrache