Lucrãrile de asfaltare de la Lupeni, monitorizate de Cristian Resmeritã

Cristian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni, vrea sã se asigure cã lucrãrile  de modernizare a Bulevardului Pãcii din localitate se desfãsoarã conform standardelor.

Acesta a inspectat santierul, pentru a nu se trezi cu surprize neplãcute. Lucrãrile de asfaltare la Bulevardul Pacii continua conform graficului. S-a verificat calitatea lucrãrilor, respectiv grosimea si temperatura asfaltului, pentru a verifica dacã este conform si se respectã normativele.

“Am vrut sã vãd dacã se respectã toate standardele de calitate în ceea ce priveste lucrãrile de pe acest bulevard. Nu vrem ca dupã ce facem receptia, la câteva luni sã avem probleme. Mi se pare absolut normal sã fie respectate toate cantitãtile si calitãtile”, a declarat Cristian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni. Municipiul Lupeni îsi schimbã, pe zi ce trece, înfãtisarea. Lucrãrile edilitare care au loc aici contribuie semnificativ la îmbunãtãtirea aspectului localitãtii. Primarul municipiului Lupeni, Cristian Resmeritã sustine cã lucrãrile vor fi de anvergurã. Vor fi schimbate bordurile, se va repara canalizarea si nu numai.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.