Se ascut limbile în conflictul Vochitoiu – Iacob Ridzi

Senatorul Haralambie Vochitoiu a reactionat violent, dupã ce Tiberiu Iacob Ridzi l-a catalogat drept „palavragiu notoriu”.

Totul, din cauza termoficãrii în Valea Jiului, problema fiind una extrem de stringentã si îi vizeazã pe majoritatea locuitorilor din acest loc. Nu s-a lãsat mai prejos si a cerut un drept la replicã, motivând cã i-a fost sifonatã, pe nedrept, reputatia.

„În calitate de cetãtean al municipiului Petrosani, care plãtesc taxe si impozite si îi plãtesc salariul domnului Ridzi, consider cã modul acesta golãnesc de exprimare este total neadecvat. Trebuie sã ne respecte pe toti cetãtenii din Petrosani nu sã se rãtoiascã la noi, fãrã niciun motiv. Îl înteleg cã este cu nervii întinsi, pentru cã sotia sa este în situatia în care este, el se apropie de aceiasi situatie si e cu nervii întinsi”, a spus Haralambie Vochitoiu, senator din Valea Jiului.

În calitate de senator, însã, Haralambie Vochitoiu si-a oferit chiar sprijinul, sustinând cã sunt solutii pentru ca furnizarea cãldurii sã se facã în sistem centralizat în toatã Valea Jiului.

„În calitate de senator, pot sã vã spun cã ceea ce face dumnealui este, într-adevãr, absolut neproductiv si toxic pentru Petrosani. Eu cred cã noi sã stãm pe un munte de cãrbune si sã dãm banii pe gaz metan, pentru cã asa vrea domnul Tiberiu Iacob Ridzi, este absolut aiurea. Eu vreau ca dl. primar, împreunã cu ceilalti primari din Valea Jiului, sã facã front comun, sã mã solicite si împreunã sã accesãm fonduri europene, care sunt la dispozitia primãriilor si este vorba de zeci de milioane de euro si sã reparãm magistrala de la Uricani, pânã la Lonea si sã beneficiem de cãldurã ieftinã si sã tinem astfel în viatã si CEH” , a mai adãugat Vochitoiu. Toate acuzele au plecat dupã ce Haralambie Vochitoiu a sustinut o conferintã de presã la Petrosani în care i-a acuzat pe primari cã semneazã certificatul de deces al CEH, dacã îndrumã populatia sã treacã pe centrale pe gaz metan.

La rândul sãu, însã, Tiberiu Iacob Ridzi a reactionat, acuzându-l de populism pe senatorul din Valea Jiului, care nu s-a implicat iarna trecutã deloc în problema termoficãrii.

Diana Mitrache

6 comentarii la „Se ascut limbile în conflictul Vochitoiu – Iacob Ridzi

 • 14 septembrie 2016 la 06:41
  Permalink

  Ce !? Gaozarul asta de Vochitoiu, simte ca nu-l mai baga lumea-n seama ?
  Iara se baga singur in seama gramada asta de cacat ?
  Jegos penal si ordinari !

  Răspunde
 • 14 septembrie 2016 la 10:59
  Permalink

  in ultimi 4 anii nu tu ai fost la butoane mai belitule acu sari la primari dute n amarul tau langa o tevistul de la care ai invatat politica senzational extraordinar

  Răspunde
 • 14 septembrie 2016 la 12:31
  Permalink

  Nu ti este rusine sa vi sa jignesti pe toata lumea, acum nu sti cum sa l lingi pe Basescu cel care a taiat salarile pensonariilor si bugetarilor si ai tupeu de golan sa vi sa faci gargara ieftina cu noi. Dute in Bucuresti si ramai dracu acolo ca si asa ne ai facut de tot cacatul pe unde ai fost , cum ar fi cu AMBASADORUL VOCHITOIU. RUSINE SI SPER CA EXISTA UN DUMNEZEU SI VA FACE DREPTATE SI CU TINE SPECIALISTULE IN MINERIT SI OMUL DE 1 MILIARD DE EURO PT. MINERIT .

  Răspunde
 • 14 septembrie 2016 la 16:20
  Permalink

  Nu ma intereseaza ce limbi se ascut ci faptul ca vor ramane multi oameni in frig si altii fara locuri de munca…asta ma intereseaza si asta ar trebui sa intereseze pe toata lumea din Valea Jiului.

  Răspunde
 • 15 septembrie 2016 la 11:11
  Permalink

  raluca ce putem face noi cetateni simpli ? de 26 ani trimitem nenorocitii astia la masa zeilor sa ne ajute si pe noi si astia cum ajung acolo ne au si uitat in decembrie putem numai sa i taxam cu stampila in mana dar ……

  Răspunde
 • 15 septembrie 2016 la 22:25
  Permalink

  lingaul care folosea cuvinte gen ciocoi,interes national,deh, dupa cu prindea cate unul unde sa fie umilul de serviciu

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.