Primarul din Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi a ripostat la adresa senatorului Vochitoiu si replicile devin din ce în ce mai ascutite, dat fiind faptul cã se apropie campania electoralã.

Primarul a spus cã nu a fost niciodatã ajutat si nici nu a vãzut implicarea senatorului în problema termoficãrii si îl vede acum doar iesind cu declaratii care îi vizeazã. Mai ales cã Haralambie Vochitoiu i-a apostrofat pe toti primarii cu privire la situatia termoficãrii si cum la Petrosani sunt cei mai multi abonati, Tiberiu Iacob Ridzi a tinut sã se apere.

„Pãrerea mea e cã e un palavragiu notoriu domnul senator, dar asta nu e o problemã, cã noi îl cunoastem, însã, dumnealui nu stie absolut nimic despre ceea ce înseamnã termoficare si nu îmi aduc aminte atunci când am avut frig în scoli sã fi luat vreo pozitie referitor la acest aspect. Pe de altã parte, declaratiile lui sunt fãcute în logica campaniei electorale si a mai gãsit o temã populistã, asa cum a fost cea cu ieftinirea apei, unde nu a fãcut nimic”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani. Replica primarului din Petrosani a fost fãcutã la declaratiile senatorului, care, la Petrosani, a apostrofat primarii spunând cã este inadmisibil sã îndemne lumea sã îsi punã centrale pe gaz, semnând astfel certificatul de deces la CEH.

Diana Mitrache