Tiberiu Iacob Ridzi: „Vochitoiu este un palavragiu”

Primarul din Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi a ripostat la adresa senatorului Vochitoiu si replicile devin din ce în ce mai ascutite, dat fiind faptul cã se apropie campania electoralã.

Primarul a spus cã nu a fost niciodatã ajutat si nici nu a vãzut implicarea senatorului în problema termoficãrii si îl vede acum doar iesind cu declaratii care îi vizeazã. Mai ales cã Haralambie Vochitoiu i-a apostrofat pe toti primarii cu privire la situatia termoficãrii si cum la Petrosani sunt cei mai multi abonati, Tiberiu Iacob Ridzi a tinut sã se apere.

„Pãrerea mea e cã e un palavragiu notoriu domnul senator, dar asta nu e o problemã, cã noi îl cunoastem, însã, dumnealui nu stie absolut nimic despre ceea ce înseamnã termoficare si nu îmi aduc aminte atunci când am avut frig în scoli sã fi luat vreo pozitie referitor la acest aspect. Pe de altã parte, declaratiile lui sunt fãcute în logica campaniei electorale si a mai gãsit o temã populistã, asa cum a fost cea cu ieftinirea apei, unde nu a fãcut nimic”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani. Replica primarului din Petrosani a fost fãcutã la declaratiile senatorului, care, la Petrosani, a apostrofat primarii spunând cã este inadmisibil sã îndemne lumea sã îsi punã centrale pe gaz, semnând astfel certificatul de deces la CEH.

Diana Mitrache

11 thoughts on “Tiberiu Iacob Ridzi: „Vochitoiu este un palavragiu”

 • 12 septembrie 2016 at 20:40
  Permalink

  palavragiu sau nu voichitoiu are dreptate dl ritzi nu toti locuitorii bransati la termoficare au cu ce sa si monteze centrale pe gaz costurile in cazul in care nu ai gaz in casa ajungind la 100 milioane lei vechi si nu toti primim donatii si spagi de la clanul gardean sa ne permitem asa ca ciocul mic primare si fa ceva pentru cei care te au ales.

  Reply
 • 12 septembrie 2016 at 22:27
  Permalink

  De data aceasta Vochitoiu are perfecta dreptate.

  Reply
 • 13 septembrie 2016 at 05:55
  Permalink

  Vai Pinochio -ai mintea scurta,ai uitat ca ai fost coleg cu Hari de partid ? Poate ne aduc aminte televiziunile si ziarele declaratiile tale draga Pinochio.De data asta mai are dreptate si Hari dar…v-a doare in cot de cetateni ,tremurati doar inainte de alegeri.
  Hari acum nu mai scapi tara de CIOCOI ?????
  Pa Hary……..

  Reply
 • 13 septembrie 2016 at 06:44
  Permalink

  Dirty Harry! „Favoritul” meu! Joaca murdar cum iti place! Si tu GiveMe5 Ridzi esti cam „snake”! Ce ferma!

  Reply
 • 13 septembrie 2016 at 09:21
  Permalink

  totusi nu inteleg termocentrala si magistrala apartine de primarie? nu cumva de ceh? ce dracu sa faca primaru sa schimbe tevile sau sa puna pe foc lemne ca nici carbune nu mai au apropo kemal cum sa scape hary tara de ciocoi cand el e tata cio COI lor

  Reply
 • 13 septembrie 2016 at 11:48
  Permalink

  Termoficarea in Valea Jiului este la capat de drum. Sunt multe orase in Romania care nu beneficiaza de avantajele termoficarii. Solutii pentru incalzire si apa calda exista. Cheltuielile sunt exagerate in cadrul sistemului centralizat al termoficarii.

  Reply
  • 13 septembrie 2016 at 13:50
   Permalink

   Dar de ce sa fie la sfarsit de drum?? daca asta este la sfarsit de drum inseamna ca si mineritul este la sfarsit de drum si atunci intreaga Valea Jiului este la sfarsit de drum.Deci pe langa cei care vor dardai in frig vor ramane si multi oameni fara loc de munca si agenti comerciali fara forta de cumparare si in total sute de mii de oameni care vor avea de suferit in tot judetul.Si atunci ale cui interese reprezinta primarul?pentru ce mai avem nevoie de un primar?care mai este rostul lui?Nu poti sa faci trecerea de la termoficare la alta sursa de caldura peste noapte intr-o zona atat de saraca si care are mineritul ca principala sursa economica.Primarul si apropiatii lui nu sunt interesati pentru ca au strans la bani de le ajunge o viata intreaga si stranepotilor,nu o sa aibe probleme cu caldura.Eu am dat zeci de milioane termoficarii si ca mine sunt multi ce s-a intamplat cu banii si acum vine si imi spune ca trebuie gasita solutie alternativa de parca banii cresc in copaci si la inceput de toamna.
   Este o problema serioasa ce nu poate fi bagatelizata sau redusa la stadiul de discutie electorala asa cum incearca presa sau „primarele”.Nu stiu situatia din alte orase dar o stiu pe cea din orasul meu.Nu mai bine ne spuneti sa inchidem tot si sa plecam cat vedem cu ochii??

   Reply
 • 13 septembrie 2016 at 18:04
  Permalink

  Draga Petrof ciocoii sunt peste tot in functiile de conducere,dar pe mine m-a doare ca Primarul care trebuie sa te reprezinte iti spune sa gasesti inainte de venirea frigului alte sursa de incalzire =te intreb atunci de ce am mai facut instaltie la termoficare (giga etc)-oamenii acestei Vaii nu mai trebuie sa lucreze ,nu mai au familie,la ce mai infiintezi alta firma de termoficare cu nume asemanator daca spui ca nu stii daca poti furniza caldura ,nu mai vorbesc de apa calda.

  Reply
 • 13 septembrie 2016 at 19:05
  Permalink

  Mineritul din Valea Jiului este la sfarsit de drum din cauza lipsei de reforma. Ce se asteapta? Pomana guvernamentala? Sistemul de termoficare centralizat nu este functionabil. Societatile de termoficare din orasele din Valea jiului au dat faliment. Au fost puternic sustinute de primarii. Acestea nu pot plati factura abonatilor . Daca primesti agent termic trebuie sa si platesti. Cate apartamente din Valea Jiului mai sunt conectate la sistemul de termoficare?

  Reply
  • 13 septembrie 2016 at 20:21
   Permalink

   @Cristi Este la sfarsit pentru ca a fost jumulit,s-au folosit de minerit niste baieti si acum il inchid ca asa trebuie.Inchideti tot asa se rezolva problemele in Romania,mult mai usor decat sa incerci sa rezolvi problema sau sa gasesti vinovatii pentru situatia asta si ce daca ingheata niste oameni de frig sau isi pierd altii slujba..noi sa fim fericiti.Nu asteapta nimeni poamana guvernamentala ci asteapta ca Guvernul sa isi faca treaba si sa gestioneze cum trebuie companiile pe care le are in subordine,daca si-ar fi facut treaba acum nu erau companiile in situatie de faliment.

   Reply
 • 14 septembrie 2016 at 11:16
  Permalink

  kemal comentariile lui florin si cristian sunt elocvente la iarna hai sa trimitem in orasul zeilor tot jegosii astia si patru ani traim ca in sanul lui avram

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *