Cel mai bun liceu din judet si-a primit bobocii

În aplauzele tuturor, cei mai tineri elevi ai Colegiului National „Mihai Eminescu” au fost primiti luni dimineatã în curtea scolii de colegi si profesori.

A fost un moment emotionant, pentru cã acest liceu a avut în sesiunea de Bacalaureat trecutã o promovabilitate de 100 %, iar tocmai de aceea, la deschiderea anului scolar a fost prezent si primarul Tiberiu Iacob Ridzi, dar si rectorul Universitãtii din Petrosani, Sorin Radu.

„Sunteti cei mai buni dintre cei buni, sunteti primul colegiul din judetul Hunedoara si acest lucru vi se datoreazã vouã si profesorilor vostri si pãrintilor vostri si sunt convins cã veti reusi toti cei care învãtati aici sã vã îndepliniti visele si ele sã devinã realitate. Sã ajungeti acolo unde vã doriti si unde pãrintii vostri sã fie mândri”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.

Rezultatele la olimpiade, concursuri scolare, Bacalaureat si chiar la cele organizate peste hotare, sunt extraordinare, iar elevii acestui colegiu au fost felicitati chiar de rectorul Universitãtii din Petrosani.

„Mã aflu azi aici, alãturi de dumneavoastrã, pentru cã sunt unul dintre cei care cunosc activitatea acestui liceu, din mai multe perspective. Fiica mea a terminat acest liceu, am coordonat examenele de Bacalaureat, ca profesor si am vãzut competenta elevilor de aici, dar am si coordonat si îndrumat profesorii de aici. Doresc sã vã felicit pentru modul permanent în care vã preocupati ca sã aveti rezultate la olimpiadele scolare si sã vã urez ca pe viitor sã aveti doar rezultate excepotionale”, le-a spus prof. Dr. Ing. Sorin Radu, Rectorul Universitãtii din Petrosani, elevilor acestui liceu.

Tinerii care învatã la acest liceu au ajuns sã reprezinte România în diverse concursuri, iar cea mai recentã performantã este cea a elevului Mihai Macarie, care acum este în clasa a XII-a, dar care a fãcut fatã cu brio unui concurs pe care l-a sustinut în SUA la sediul Microsoft.

Diana Mitrache

Advertisements

6 comentarii la „Cel mai bun liceu din judet si-a primit bobocii

 • 15 septembrie 2016 la 02:08
  Permalink

  Bravo!!! Bravooo pt ca acest liceu a ajuns pe culmile inalte de liceu prestigios renumit cu elevi profesori destepti, inteligenti,mereu pe primu loc acolo se simte Educatia ca scoala formala ca tot ce inseamna rezultate deosebite scolare f bune,Liceul Eminescu primu loc si Liceu Leonida ultimu loc la Leonida sunt numai drogati si nebuni needucati acolo care abea invata carte copii si profesori saraci care abea trec strada de foame cum e una prof Vesa Raluca aia abea sta in picioare de foame si de inculta notorie doarme pe ea peste tot de nebuna,Liceu Hermes este si acela bun liceu cu profesori ,si Liceu Informatica e bun nu slab

 • 15 septembrie 2016 la 02:17
  Permalink

  La Leonida liceu industrial acolo e o industrie de copii cu handicap de la fundatii sarace veniti pe banda rulanta de pe strazi sa invete sa scrie sa citeasca ,la Liceu leonida parca e Fundatia copiilor cu handicap si profesori sunt voluntari saracii ,e pe ultimu loc liceu dezastruu degeaba au club impact si spectacole ca sunt o gramada de incompetenti inculti penibili la leonida e tiganie

 • 16 septembrie 2016 la 11:49
  Permalink

  @Bogdan – dupa modul in care scrii pe aici, sigur acolo ai terminat 🙂

 • 17 septembrie 2016 la 01:06
  Permalink

  Ai ramas cu o trauma tu Dan sigur decand se vb inadecvat de liceul Leonida,

 • 17 septembrie 2016 la 01:09
  Permalink

  Eu sigur am terminat la Hermes economic mai demult sunt contabil,tu ce esti? simplu cititor ,nu te jignesc,dar te bagi in seama singur probabil vrei sa te bage lumea in seama sigur.

 • 17 septembrie 2016 la 01:14
  Permalink

  Sigur dupa modul cum vorbesc ,Dane!! am terminat sa nu ma bag in seama cu altii ca tn care vor atentie mai multa, da-ti cu parerea mai bn de articol nu de altii,ca nu intereseaza pe nimeni comentariile contradictorii de la unul la altu .

Comentariile sunt închise.