Spargere la magazinele din zona Pietei Centrale Petrosani

Un individ este cãutat de politisti dupã ce a dat trei spargeri în noaptea de miercuri spre joi, în zona Pietei Centrale din Petrosani. În doar 15 secunde, hotul a reusit sã spargã încuietoarea la fiecare dintre magazinele prãdate.

Loviturile date de individ au vizat magazinele unor societãti comerciale aflate pe perimetrul Pietei Centrale Petrosani, frecventate de cumpãrãtori, iar hotul a sperat cã va reusit sã ia încasãrile de peste zi. N-a fost interesat de produsele aflate în galantare ci doar de bani. N-a avut noroc pentru cã încasãrile au fost duse de angajati la finalul programului si depuse la bancã. Toate cele trei spargeri au fost surprinse de sistemul de monitorizare video al pietei, astfel cã politistilor le-a fost mult usuratã munca pentru depistarea hotului.

”De 15 secunde a avut nevoie pentru a sparge fiecare încuietoare de la magazinele prãdate si totul a durat exact cinci minute. A fortat usile cu ajutorul unei surubelnite si dupã ce a intrat în magazin, nu a fost interesat de mezeluri sau carne, de mâncare. A vrut doar banii dar nu a gãsit nimic. Individul si-a dat seama într-un târziu cã ar putea fi vreo camerã de supraveghere în zonã si le-a cãutat cu privirea. Asa i se vede si fata, iar imaginile au ajuns la politisti”, spune unul din angajatii magazinelor de pe perimetrul Pietei Centrale. Politistii din Petrosani au deschis un dosar penal pentru furt calificat si îl cautã pe spãrgãtor.

Maximilian Gânju

Un comentariu la „Spargere la magazinele din zona Pietei Centrale Petrosani

 • 10 septembrie 2016 la 11:25
  Permalink

  „Banii sau viata”

  Mi-se pare logic sa nu fie interesat de produsele alimentare.
  Daca-l punea „Prea-Sfantul si Ocrotitorul Hotilor”, sa manance ceva din cascaravetele sparte din piata, astazi il gaseati pe hot la spital cu toxiinfectie alimentara in stare comatoasa ultima faza, la cate produse alimentare expirate si rahaturii atomo-nucleare alimentare, vand astia in piata.
  Practic piata asta se poate redenumi in Piata Atomo-nucleara-toxica-centarala Petrosani, cu vedere la sandramalele cu samsari jegosi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.