Sicanati de ITM

Sindicalistii au declansat conflictul de muncã la nivelul Complexului Energetic Hunedoara. Negocierile pe noul contract colectiv de muncã au fost suspendate dupã ce administratia societãtii nu a putut da asigurãri cã vor putea fi respectate anumite clauze, poate cea mai importantã fiind asigurarea unor plãti compensatorii pentru cei care pãrãsesc sistemul prin disponibilizare.

Sindicatul Muntele a notificat si Inspectoratul Teritorial de Muncã, dar lucrurile se miscã anevoios. “Suntem sicanati de cei de la ITM. Dupã patru zile în care am depus documentele, încã ni se mai cer altele. Asteptam concilierea de la ITM pentru cã mai apoi sã putem strânge semnãturi pentru declansarea grevei generale”, a declarat Cristian Istoc, vicepresedintele Sindicatului Muntele. Potrivit sindicalistilor, prin tãrãgãnarea situatiei se încearcã declansarea grevei generale în momentul disponibilizãrilor, astfel încât conflictul de muncã sã fie pus pe seama concedierilor.

Monika BACIU

Advertisements

7 comentarii la „Sicanati de ITM

 • 28 august 2016 la 22:50
  Permalink

  dece nu plecati dr odata sindicalistilor ,ce o tot zguduiuti ,meregeti la munca chiulaiilor ,sau la pensie si loti si sefii aste iteligenti pensionabili ,voi care ati distrus judetul si valea ,traznivar

  Răspunde
  • 29 august 2016 la 06:32
   Permalink

   iesiti nesimtitilor la pensie,din cauza voastra s-a distrus totul,incompetentilor!

   Răspunde
 • 29 august 2016 la 09:12
  Permalink

  greva ne mai trebuie acum,ca in rest merg toate ca unse

  Răspunde
 • 29 august 2016 la 09:19
  Permalink

  mai luciene cum sa plece ei fara bani ?iti dai seama ce rusine ….tocmai eiii eeeeee naaa

  Răspunde
  • 29 august 2016 la 13:52
   Permalink

   ai dreptate Andrei! astia trebuie luati la suturi in partea dorsala!

   Răspunde
 • 29 august 2016 la 13:05
  Permalink

  Pacat ca singurul comentator este directorul general. Cred ca este necesara o greva! Chiar si de cateva zile 1 sau 2 nu conteaza trebuie sa se vada cum este guvernata tara. Doar prin minciuni, atat avem parte. Sa te apuci de o restructurare pentru care nu e nevoie de studii , stiind ca valea jiului va deveni valea pensionarilor. Acum sunteti inca tineri ‘ pensionari’ dar vine si vremea cand va veti plange ca nu aveti pe nimeni ca aveti copiii plecati sa munceasca in strainatate. Dar asta e voi aveti grija sa plecati la pensie.

  Răspunde
 • 29 august 2016 la 18:33
  Permalink

  Pensionsabili vor fi dati afara, iar restul populimii va primi ordonanta grasa.Rabdare si salarii mici apoi va veni si acea clipa.Sclavilor va meritati soarta .Amin

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.