Recidivistul încearcã din rãsputeri sã-i convingã pe judecãtori cã poate fi judecat si din afara celulei de arest si le-a cerut, încã o datã, sã fie plasat sub control judiciar.

Tribunalul Hunedoara a respins contestatia formulatã de Koracsony Alin Adrian, individul judecat pentru cã a violat o adolescentã care se prostitua pe soseaua de centurã a municipiului Petrosani.

Prin urmare individul rãmâne dupã gratii pentru urmãtoarele 30 de zile. Recidvistul este acuzat atât de viol cât si de tâlhãrie dupã ce a vrut sã abuzeze si de mama tinerei de 17 ani. N-a reusit dupã ce femeia i s-a opus si s-a multumit sã o tâlhãreascã, dar a fãcut si alte victime. Recent eliberat din închisoare unde a avut de ispãsit o pedeapsã de zece ani tot pentru viol asupra unei minore, Koracsony a mai comis o tâlhãrie asupra unei localnice cãreia i-a furat telefonul mobil si mãruntistul pe care îl avea asupra ei. Recidivistul a fost prins pe baza probelor ADN si nu si-a recunoscut fapta. A mimat chiar cã-si ia viata, însã acest lucru nu i-a impresionat pe anchetatori. Dacã va fi gãsit vinovat de infractiunile de care este acuzat, Koracsony riscã sã mai stea alti zece ani dupã gratii.

Maximilian Gânju