Proiectele ApaServ, pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Judetean

Proiectele societãtii de apã din Valea Jiului care vizeazã modernizarea si extinderea infrastructurii de apã si apã uzatã din Valea Jiului vor fi supuse la vot spre aprobare.

Consilierii judeteni se reunesc în sedinta ordinarã de la sfârsit de lunã. Sedinta va avea loc vineri, iar alesii hunedorenilor vor avea de dezbãtut 13 proiecte de hotãrâre. Multe dintre acestea vizeazã în mod direct Valea Jiului si fac referire la proiectele de modernizare a retelelor de apã si canal derulate de SC ApaServ Valea Jiului.

Astfel, consilierii judeteni vor trebui sã aproe patru proiecte pentru Valea Jiului, iar acestea sunt proiect de hotãrâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru Proiectul ”Modernizarea infrastructurii de apã si apã uzatã în judetul Hunedoara (Valea Jiului) 2014 – 2020”; proiect de hotãrâre privind aprobarea cofinantãrii Proiectului ”Modernizarea infrastructurii de apã si apã uzatã în judetul Hunedoara (Valea Jiului) 2014 – 2020”; proiect de hotãrâre privind punerea la dispozitia Proiectului ”Modernizarea infrastructurii de apã si apã uzatã în judetul Hunedoara (Valea Jiului) 2014 – 2020” a terenurilor pentru reabilitarea si construirea investitiilor aferente acestuia; siProiect de hotãrâre privind aprobarea Master-Planului actualizat aferent Proiectului ”Modernizarea infrastructurii de apã si apã uzatã în judetul Hunedoara (Valea Jiului) 2014 – 2020”.

ApaServ Valea Jiului va investi în perioada 2014-2020 peste 70 de milioane de euro în retelele de apã si canal din Valea Jiului.

Monika BACIU

Advertisements